Sortează după:
Afișează:

Cotete pentru caini

Știm că siguranța și confortul câinelui tău sunt prioritare pentru tine. Tocmai de aceea îți punem la dispoziție cotețe din lemn și plastic marca Ferplast, pentru câinele tău.

Exista momente in care este necesar sa iti lasi catelul acasa, chiar daca tu iti doresti sa il iei peste tot cu tine. Un cotet ii ofera cainelui tau un loc special pentru el in care se se poata simti confortabil.

Cotetul este foarte important pentru cainele tau daca isi doresti ca acesta sa aiba un adapost atunci cand petrece timp in curte, un adapost in care se poate retrage cand este vremea rea sau cand are nevoie de intimitate.

Cotețele sunt fabricate cu profesionalism, având un design atrăgător. Sunt ideale pentru a proteja câinele de temperaturile scăzute. Acoperisul acestora a fost special tratat pentru o rezistenta de lunga durata, au izolare la sol, sunt dotate cu picioare de plastic, se curata si intretin usor, au ventilatie interna. Pentru protectia suplimentara impotriva frigului se pot achizitiona usi din pastic. In plus, acestea au o durabilitate si rezistenta la socuri, asigura cainelui un mediu placut, evita stagnarea umezelei prin sistemul de drenare al lichidelor

Pentru alegerea potrivita, va punem la dispozitie o varietate de modele diferite, din materiale de plastic sau din lemn, cu acoperisuri ascutite sau plate.

0