Sortează după:
Afișează:

Jucării pentru câini

Petrece cât mai mult timp cu câinele tău!

Prin joacă poți dezvolta o relație de încredere cu prietenul tău canin și, în același timp faceți și mișcare. Joacă și activitatea fizică sunt o parte esențială a vieții câinelui. Gama noastră de jucării îți pune la dispoziție multitudine de modele amuzante si interactive, ideale pentru amuzamentul și relaxarea câinelui tău.

Beneficiile jucăriilor pentru câini

Exerciții fizice: Câinele este un animal activ care are nevie de mișcare în fiecare zi. În timp ce astăzi câinii petrec mult timp în interior, strămoșii lor care trăiau în sălbăticie obișnuiau să se miște zilnic, în special după pradă.  Jucăriile sunt benefice pentru câini. Îi ajută să rămână activi și previn apariția obezității, diabetului sau artritei.

Stimulare mentală: Joaca poate reduce stresul, plictiseala și chiar senzația de anxietate. Prin joacă poți menține câinele într-o stare fizică și psihică perfectă.

Dantură puternică și sănătoasă: Jucăriile mențin sănătatea dentară a câinelui. Mestecatul menține gingiile sănătoase, întăresc maxilarul și mențin dinții ascuțiți.

O relație perfectă: Joaca alături de câinele tău ajută la consolidarea încrederii dintre tine și el. Câinele este un animal activ și sociabil, așa că trebuie să-i acorzi în permanență atenție, să-l menții activ. Dezvoltă tot felul de activități alături de câinele tău care să implice și jucăriile. Acestea au un efect terapeutic atât pentru el cât și pentru tine, în special după o zi stresantă și obositoare.

Obiceiul cel mai iubit de caini este joaca. Joaca este importanta pentru santatate, aduce beneficii emotionale, fizice, o metoda pentru descarcarea nervilor sau a eliberarii energiei acumulate dupa o perioada petrecuta in casa.

O jucarie potrivita se alege in functie de marime, varsta cainelui, material etc.

Marimea jucariei trebuie adaptata in functie de talia cainlui tau, jucariile mari fiind cele potrivite pentru cainii de talie mare. Este important sa evitat jucariile foarte mici incat cainele le poate inghiti.

Jucariile difera in functie de varsta, iar jucariile speciale pentru rontait sunt perfecte pentru puii carora le cresc primii dinti. Exista jucarii si pentru cainii seniori concepute in mod special pentru dantura.

Petmagazin.ro îți pune la dispoziție o multitudine de modele de jucării (Kong, interactive, plutitoare, de plush, bumbac, cauciuc). Cu siguranță vei găsi jucăria ideală pentru câinele tău.

0