Sortează după:
Afișează:
 • Lipsă stoc!
  Stoc Epuizat
  28,99 lei
  Brand : Beaphar
  Tip : Zgarda
 • 28,99 lei
  Brand : Beaphar
  Tip : Zgarda
 • Lipsă stoc!
  Stoc Epuizat
  21,49 lei
  Tip : Zgarda
  Brand : Beaphar
 • 30,99 lei
  Brand : Beaphar
 • 11,99 lei
  Tip : Zgarda
 • 13,49 lei
  Tip : Zgarda
 • 64,49 lei
  Brand : Beaphar
  Tip : Spray

Antiparazitare

Câinele tău trebuie să fie protejat de paraziții externi. Puricii și căpușele afectează majoritatea câinilor la un moment sau altul în viața acestora. Paraziții externi pot provoca infecții și pot afecta viața câinelui tău, dar și viața ta.

Venim in ajutorul tău și îți punem la dispoziție diferite soluții ce ajută la prevenirea apariției puricilor și a căpușelor, astfel și tu și câinele tău o să vă bucurați de o viață liniștită departe de pericole.

Puricii se hrănesc cu sângele câinelui si provoacă mușcături, se provoacă iritații și mai grav, infecții ale pielii.

Căpușele pot afecta mersul, respirația si înghițirea, poate afecta grav starea de sănătate si unele mușcături pot fi fatale.

Pipetele si soluțiile pentru antiparazitare sunt o modalitate foarte simplă de a respinge rapid și eficient puricii, iar câinele nu iși va da seama de acestea. Aplicarea se face în mod normal într-un singur punct, in zona cefei sau intre omoplati atfel încat câinele să nu atingă produsul, iar pentru o eficiență cât mai mare este de preferat să fie părul îndepărtat, ca produsul să intre cât mai repede în piele pentru a fi absorbite de organism.

Spray-urile sunt o apărare naturala importiva insectelor cum sunt puricii, căpușele si țânțarii. Spay-urile sunt benefice pentru piele, antifungice si antivirale, îmbunătățesc aspectul blăniței și reduc mâncărimile provocate de înțepăturile insectelor.

Zgărzile antiparazitare sunt impregante cu subsanțe naturale cu un miros puternic care țin insectele la depărtare de animaluțul tău. Exemple de extracte naturale folosite sunt: extracte naturale bio de arobre Margosa ( cu proprietati repulsive contra insecte ), extracte naturale de lavanda, ulei de lamaie etc.

Alege din gama noastră de produse antiparazitare, produsele ideale pentru a o menține câinele sănătos și în formă întotdeauna.

0