Sortează după:
Afișează:

Botnițe

Petmagazin.ro îți oferă o gamă variată de produse pentru câinele tău. Avem hrană și accesorii potrivite pentru câini de la producători renumiți în domeniu, produse de calitate superioară, fabricate cu profesionalism și dedicare.

Pentru că iubim animalele, vrem să venim în întâmpinarea proprietarilor de animale cu cele mai bune produse la cele mai mici prețuri din piață.

Așadar, la noi găsești  botnițe din nylon, plastic sau metal, diverse mărimi, potrivite pentru orice rasa de câine.

La Petmagazin.ro găsești botnițe confecționate din metal, nylon sau plastic. Acestea permit suficient spațiu pentru câine să iși poată deschide gura, iar primul lucru de care trebuie sa ții cont este confortul si siguranța câinelui tău.

Botnița din nylon poate fi utilizată pentru rezolvarea problemelor comportamentale. Acestea au un sistem de prindere eficient, permit câinelui sa resipire și sunt concepute pentru plimbările in parc, vizitele la veterinar, cosmetica sau pentru dresajul câinilor. Sunt disponibile pe mărimi diferite.

Botnite Baskerville îi ofera câinelui suficient spațiu pentru a deschide gura, a respira si a bea. Acestea sunt ajustabile pentru ca pot fi prinse ușor, au un design ergonomic si oferă siguranță plimbărilor. Sunt disponibile pe mărimi diferite.

Botnița metalică este cea mai sigură cale pentru prevenirea mușcăturilor pentru că cele din nylon sau plastic pot ceda în cazul raselor mai puternice. În cazul in care sunteți în căutarea botnițelor care să ofere siguranță celor din jur, acest model de botniță este cel mai potrivit, pentru a evita momentele neplaăcute din timpul plimbărilor, atunci când în drumul vostru întâlniți alți câini.

0