Sortează după:
Afișează:
 • 390,86 lei
  Brand : Nutraline
  Talie : Mare - Medie - Mica
  Varsta : Adult
  Aroma : Somon
  Tip : Fara cereale - Fara conservanti - Fara gluten
  Cantitate : 12.5 KG
 • 112,57 lei
  Cantitate : 3 KG
  Talie : Mare - Medie - Mica
  Aroma : Somon
  Brand : Nutraline
  Varsta : Adult
  Tip : Fara cereale - Fara conservanti - Fara gluten
 • 77,10 lei
 • 293,40 lei
 • Lipsă stoc!
  Stoc Epuizat
  84,51 lei
 • 285,49 lei
 • 82,24 lei
 • 303,31 lei
  Aroma : Pasare - Pui
  Brand : Nutraline
  Cantitate : 12.5 KG
  Talie : Medie
  Tip : Fara conservanti - Fara gluten
  Varsta : Junior - Puppy
 • Lipsă stoc!
  Stoc Epuizat
  87,37 lei
 • Lipsă stoc!
  Stoc Epuizat
  34,27 lei
 • 31,29 lei
 • 101,09 lei

Hrana pentru câini 

Știm că vrei tot să-i oferi câinelui tău cea mai bună hrană!

Îți punem la dispoziție o gamă variată de brand-uri din care poți alege hrana uscată sau umedă, potrivită pentru prietenul tău canin.

La Petmagazin.ro găsești hrană fără conservanți artificiali pentru a-i asigura o alimentație echilibrată și o viață sănătoasă câinelui tău.

Ai câine de talie mică, medie sau mare? La Petmagazin.ro găsești hrană uscată și umedă, potrivită vârstei și greutății animalului tău.

Îți punem la dispoziție hrană uscată pentru câini de la brand-uri de top precum: Nutraline, Dog Concept, Belcando, Royal Canin, Acana, Taste Of The Wild, Brit Premium și Care etc.

La petmagazin.ro ai o gamă variată de hrană umedă pentru câini. Găsești rapid și ușor plicurile și conservele preferate ale câinelui tău.

Indiferent cât de pretențios este câinele tău, la noi vei găsi întotdeauna hrana potrivită pentru el.

O nutriție corespunzătoare aigură o viață sănătoasă pentru câinele tău. Scopul nostru este asigurarea unei game variate de produse pentru câini, astfel încât să-i poți achiziționa câinelui tău articolele preferate.

Sistemul digestiv al câinelui este diferit de al tău, iar recompensarea câinelui nu trebuie să conțină mâncarea oamenilor sau resturile de la fiecare masă. Evitati sa îi oferiți câinelui carne cruda, pentru că aceasta poate conține bacterii care ar putea îmbolnăvi câinele. De asemenea, oasele pot afecta dinții și pot provoca afecțiuni grave dacă sunt înghițite.

Snacks-urile, recompensele, biscuiții sunt suplimente binevenite la dieta obișnuită a câinelui tău. Deținem o gamă variată de recompense ce conțin o serie de vitamine și nutrienți, dar care te pot ajuta în procesul de dresaj al câinelui.

Menține-ți câinele sănătos și dresează-l eficient cu recompensele din gama noastră!

Recompensele te ajută la dresajul câinelui, dar și la menținerea sănătății digestive a acestuia, a pielii și blănii, a danturii, articulațiilor și la menținerea unei greutăți optime.

Îți punem la dispoziție suplimente și vitamine pentru a-i asigura câinelui o viață sănătoasă și frumoasă.

Ca și oamenii, câinii pot dezvolta anumite carențe de vitamine si minerale atunci când nu au parte de o dietă echilibrată. Sănătatea câinelui depinde de hrana care îi este servită, iar un cățel sanatos are blănița strălucitoare, este fericit și se joacă.

0