Sortează după:
Afișează:

Recompense

Snacks-urile, recompensele, biscuiții sunt suplimente binevenite la dieta obișnuită a câinelui tău. Deținem o gamă variată de recompense ce conțin o serie de vitamine și nutrienți, dar care te pot ajuta în procesul de dresaj al câinelui.

Menține-ți câinele sănătos și dresează-l eficient cu recompensele din gama noastră!

Recompensele te ajută la dresajul câinelui, dar și la menținerea sănătății digestive a acestuia, a pielii și blănii, a danturii, articulațiilor și la menținerea unei greutăți optime.

Dacă îi oferi câinelui tău recompense, ajuți la consolidarea relației dintre voi doi. Este foarte important sa alegi momentele potrivite pentru a recompensa câinele, trebuie sa verifici indicațiile de pe pachete, astfel încat să evităm alimentarea excesivă.

Sistemul digestiv al câinelui este diferit de al tău, iar recompensarea câinelui nu trebuie să conțină mâncarea oamenilor sau resturile de la fiecare masă. Evitati sa îi oferiți câinelui carne cruda, pentru că aceasta poate conține bacterii care ar putea îmbolnăvi câinele. De asemenea, oasele pot afecta dinții și pot provoca afecțiuni grave dacă sunt înghițite.

Recompensele pentru dresaj sunt ideale pentru antrenamente, sunt bucăți mici, semi-umede irezistibile pentru toți câinii.

Batoane pentru curățare intensa a danturii cățeilor și îndepărteaza placa bacteriană.

Biscuiți ajuta la curățarea și întărirea dentiției, pot împrospăta respirația, au diverse varietăți de gusturi.

Drops sunt delicii ce ajută la diversificarea dietei, au diverse arome cum ar fi ciocolata, ficat, lapte etc.

Oase sunt delicii de nerefuzat, susțin igiena dentară, au diverse varietăți de gusturi.

Snacks-urile reduc mirosul neplăcut al dinților, sunt bucăți ce sunt ușor de digerat.

Strips-urile sunt gustarea perfecta dintre mese, ideale pentru câinii sensibili

0