Sortează după:
Afișează:

Perii pentru câini

Îți iubești câinele și vrei să-i asiguri cele mai bune condiții? Atunci te afli în locul potrivit.

La Petmagazin.ro găsești toate produsele de care câinele tău are nevoie, pentru a trăi frumos și sănătos.

La noi găsești o gamă variată de perii și piepteni pentru câini. Produse profesionale cu care poți întreține corespunzător blănița câinelui tău.

De la brand-uri precum Bellovero, Furminator, Ferplast, Pet Expert, cu periile din gama noastră câineșe tău va avea cea mai frumoasă și strălucitoare blăniță.

Câinii care trăiesc în exterior năpârlesc primăvara si toamna, iar cei din interior năpârlesc pe toată perioada anului. Perierea regulată ajută procesul de eliminare al părului ce năpârlește.

Câinii cu păr foarte scurt nu au nevoie de o toaletare regulată, dar este necesară perierea ocazională. Periile pentru păr foarte scurt pot fi utilizate o data sau de două ori pe săptămână pe părul uscat, îndepărtează în siguranță și ușor părul deja cazut din substrat, fără a deteriora parul de la suprafata si fara a tăia pielea câinelui.

Câinii cu păr scurt sau mediu au nevoie de periere mai des din cauza desității blănii. Se recomană utilizarea unei perii de tip țesală și se merge în sens invers creșterii părului pentru a putea desprinde părul și pielea moartă. Pe coadă și labe se poate utiliza pieptăn cu dinți rari.

Câinii cu blană lungă au nevoie de perierea zilnică. Se recomandă perierea în sensul creșterii părului pentru a desface nodurile si zonele încurcate. Periile asigură o folosire sigură, eficientă si confortabilă.

0