Sortează după:
Afișează:

Adăpătoare și hrănitoare pentru păsări

Petmagazin.ro vă pune la dispoziție o multitudine de adăpătoare și hrănitoare pentru păsări

Este important ca pasărea ta să fie sănătoasă și fericită, iar pentru asta ai nevoie de mâncarea potrivită special concepută pentru fiecare specie și apă.

Alimentația păsărilor este formata din: semințe închise la culoare, semințe deschise la culoare, verdeață, fructe, legume, surse de proteină etc.

Apa este unul din cele mai importante elemente pentu păsări indiferent de sezon. Apa trebuie schimbată zilnic, iar vara chiar de 2 ori pe zi.

Igiena este foarte importantă pentru sănătatea păsărilor, asta înseamnă că aveți nevoie de adapătoare și hrănitoare pentru colivii. Adăpătoarele ți hrănitoarele nu trebuie sa conțină resturi de măncare.

Pentru că apa trebuie schimbată zilnic, este necesar ca adăpătorul să fie clătit în fiecare zi cu apă caldă, iar ulterior să fie pusă apa proaspătă.

În fiecare zi este necesar să verificați și recipientul pentru mâncare, să eliminați resturile de mâncare și să puneți hrana nouă.

La Petmagazin.ro avem diferite modele de adăpătoare și hrănitoare confecționate din materiale non-toxice pentru animale. Produsele sunt adaptate cu cârlige/ agățători pentru colivie.

0