Sortează după:
Afișează:

Decoruri și plante pentru acvariu

Vrei un acvariu inedit?

La Petmagazin.ro găsești decoruri speciale și plante deosebite la cele mai mici prețuri din piață.

Avem accesorii de calitate superioară, atât pentru un aspect extraordinar,cât și pentru întreținerea corespunzătoare a acvariului tău. Fundaluri, pietricele colorate, nisip sau figurine, toate acestea vor transforma acvariul într-o experiență specială.

Cum decorăm un acvariu?

Atunci când decorăm un acvariu totul trebuie gândit în cele mai mici detalii. Acvariul va trebui să imite un mic colț al lumii subacvatice în casa celui care îl deține.

Unii acvariști pun acvarii cufere cu comori, buăați de marmură ce reprezintă ruinele unui oraș scufundat, corpuri de nave și alte elemente decorative care pot fi deosebit de attractive Astfel de grote, nave scufundate sau ruine de castele sunt realizate în special din plastic sau ceramică și deci nu degajă niciun fel de substanțe toxice în apă pentru a dăuna peștilor.

Partea de jos a acvariului poate fi decorată cu pietricele naturale, colorate, netede și foarte luminoase. Înainte de a introduce pietrele în acvariu ele trebuie dezinfectate și în acest sens este bine să fie curățate cu ajutorul unei perii sub jet de apa, apoi lăsate să stea o perioada de timp în apa limpede și uscate în cuptor timp de 10 minute.

Plantele vii arată natural însa pot crește peste obiectele din acvariu, se pot îmbolnăvi sau mor și pot afecta în mod negativ apa. De asemenea, curățarea acvariului și a lor va fi mai dificilă. Plantele artificiale arată mai puțin natural, însă nu afectează în niciun fel calitatea apei. Desigur fiecare acvarist poate alege ce i se pare mai atractiv.

Pe Petmagazin.ro găsești plante și decoruri pentru acvariul tău la cele mai bune prețuri.

Oferă-le peștilor un habitat cât mai natural cu un aspect nemaipomenit.

0