Sortează după:
Afișează:

Echipamente pentru acvarii

Dacă ești pasionat de acvaristică și vrei un acvariu complet echipat, la Petmagazin.ro găsești tot ceea ce ai nevoie!
Avem accesorii și echipamente pentru acvarii de cea mai bună calitate la cel mai bun preț din piață.

Dacă ești pasionat de acvaristică și vrei un acvariu complet echipat, la Petmagazin.ro găsești tot ceea ce ai nevoie!
Avem accesorii și echipamente pentru acvarii de cea mai bună calitate la cel mai bun preț din piață.

Echipamente necesare pentru un acvariu:

Filtrul este cea mai important piesă a unui acvariu. El curăță și oxigenează apa din acvariu, menținând-o în parametrii normali pentru pești. Dacă ai un acvariu mic, poți folosi un filtru intern, cu o capacitate mică de filtrare. Dacă acvariul tău este de mari dimensiuni, atunci ai nevoie de un filtru extern, care are capacitatea de a filtra o cantitate mare de apă.

Pompa de aer este cea care oxigenează apa din acvariu. Ea introduce în acvariu, printr-un furtun, un curent de aer. În lipsa unui filtru, pompa de aer este singura care ține peștii în viață mai mult timp, fără să schimbi apa zilnic.

Termometrul te ajută să monitorizeziîn permanență temperatura din acvariu. Poți alege unul intern, care se fixeaza pe peretele interior al acvariului, sau unul extern, care se fixează pe peretele exterior.

Încălzitorul menține temperatura stabilă în acvariu. Anumite specii de pești trăiesc în apă cu temperature sub 20oC. Alte specii prefer o apă cu o temperatură de până la la 28oC. Majoritatea pestilor de acvariu, însă, preferă o temperatură a apei cuprinsă între 24-26oC.
Vara nu ai nevoie de încălzitor, dar pe perioada iernii, da. În plus, variațiile bruște de temperatură pot omorâ peștii. Puterea pe care o are încălzitorul trebuie să fie direct proporțională cu volumul acvariului. De exemplu, dacă ai un acvariu de 40 litri, ai nevoie de un încălzitor de 40 W.

Pompa manuală pentru schimbarea apei.
Apa din acvariu trebuie schimbată o dată pe săptămână, dar nu complet, ci doar 25% din ea. În plus, trebuie să „aspiri” depunerile și murdaria de pe fundul acvariului, adică ai nevoie de  pompă cu furtun pe care să o introduci pe fundul acvariului și să scoți apa.

Dacă vrei un acvariu nemaipomenit și perfect funcțional, noi îți punem la dispoziție echipamente de calitate la cele mai bune prețuri!

0