Afișez toate cele 7 rezultate

Afișez toate cele 7 rezultate

Antiparazitare
Este important ca pisica ta sa fie protejata de parazitii externi chiar daca sta doar in casa. Pisicile nu sunt protejate eficient importiva puricilor, doar atunci cand sunt deparazitate in mor regulat. Acest lucru poate fi efectuat aplicarea pe piele a unor picaturi, administrarea de tablete, purtarea zgarzilor speciale sau utilizarea spray-urilor.

Pisica poate intra in contact cu puricii chiar daca sta doar in casa pentru ca exista posibilitatea ca noi sa ii aducem de afara prin haine sau incaltaminte. Pentru pisicile care au acces in aer liber cu siguranta vor avea de suferit din cauza puricilor daca nu sunt luate masuri din timp.

Pipetele si solutiile pentru antiparazitare sunt o modalitate foarte simpla de a respinge rapid si eficient puricii, iar pisica nu isi va da seama de acestea. Aplicarea se face in mod normal intr-un singur punct, in zona cefei sau intre omoplati atfel incat pisica sa nu poate atinge produsul, iar pentru o eficienta cat mai mare este de preferat sa fie parul indepartat ca pielea sa intre cat mai repede in piele pentru a fi absorbite de organism.

Spray-urile sunt o aparare naturala importiva insectelor cum sunt puricii, capusele si tantarii. Spay-urile sunt benefice pentru piele, antifungice si antivirale, imbunatesc aspectul blanitei si reduc mancarimile provocate de intepaturile insectelor.

Zgarzile antiparazitare sunt impregante cu subsante naturale cu un miros puternic care tin insectele la departare de animalutul tau. Exemple de extracte naturale folosite sunt: extracte naturale bio de arobre Margosa ( cu proprietati repulsive contra insecte ), extracte naturale de lavanda, ulei de lamaie etc.

O pisică sănătoasă este o pisică fericită! Alege din gama noastră de produse antiparazitare, produsele ideale pentru a o menține sănătoasă și în formă întotdeauna.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.