Sortează după:
Afișează:

Ansamblu de joaca

La Petmagazin.ro găsești o varietate de centre de joacă extrem de distractive pentru pisica ta. Ansamblurile sunt perfecte pentru odihnă, dar și pentru ascuțirea gheruțelor. Pisicile isi manifesta prin zgariat natura salbatica si jucausa, motiv pentru care este benefic sa le oferim posibilitatea de a isi exprima aceasta latura.

 

De ce este indicat un ansamblu de joacă pentru pisica ta?

  • Dacă ai observat că este prea plictisită, cu siguranță are nevoie de un ansamblu care să o țină ocupată tot timpul anului; astfel pisica va fi activă în permanență și se reduce riscul de obezitate. Un prim motiv pentru care pisicile sunt plictisite este lipsa de activitate zilnica si posibilitatea limitata de a isi manifesta instinctele naturale.
  • Gheruțele pisicii vor fi ascuțite, puternice și sănătoase. Pisicile pot fi destul de obraznice cand gasesc obiecte pe care doresc sa le zgarie, iar acest lucru poate fi destul de costisitor pentru dumneavostra. Zgariind, pisicile indeparteaza straturi moarte ale ghearelor pentru a expune unghii noi si ascutite.
  • Dupa ce isi petrec timpul jucandu-se sau dormind, pisicile se agata de obiecte diferite pentru intinderea muschilor si pentru a isi flexa picioarele.
  • Pisicile își pot marca teritoriul prin miros și zgârieturi. Atunci cand pisicile zgarie mobilierul, tamplaria sau covorul este pentru a isi marca teritoriul fata de alte pisici, un comportament instinctual chiar daca este singura pisica din casa.
  • Va sta departe de mobilă. Unele pisici zgarie mobila pentru ca nu au un spatiu special pentru a zgaria. Pisicile dezolta preferinte pentru diverse materiale, un exemplu fiind canapele sau fotolii din casa. Amplasarea unui ansamblu poate fi benefic luand exemplu animalele salbatice care petrec majoritatea timpului in locurile in care zgarie, aceastea fiind considerate zone de relaxare/joaca.
0