Sortează după:
Afișează:

Nisip/asternut

Pisica ta este o răsfățată și merită tot ce este mai bun!
Așa că, produsele de igiena trebuie să fie prezente intr-o casa in care sunt pisici.
Știm că igiena este foarte importantă pentru pisica ta, iar noi îți oferim o gamă variată de  nisip pentru ca pisica ta să aibă parte de o toaletare pe cinste.

Pisica ta are nevoie de asternut si litiera pentru igiena zilnica. La Petmagazin.ro ai posibilitatea sa alegi dintr-o diversitate de asternuturi de diferite tipuri.

Inainte sa alegi un tip de asternut este important sa iei in considerare preferintele pisicii in materie de igiena. Nisipul poate fi ales in functie de tip:

  • Bentonita

Bentonita este un produs natural prietenos cu pielea si blana pisicii avand o capacitate mare de absorbtie a lichidelor si de reducere a mirosurilor.Formeaza rapid bulgari in contact cu urina si usuca fecalele, facandu-le usor de indepartat.

  • Ecologic

Asternutul ecologic este asternutul igienc natural pe baza de fibre din lemn de pin si brad, este biodegradabil si se poate arunca in vasul de la toaleta sau in gradina. Se gaseste in varianta clasica fara parfum, sau cu arome

  • Granule

Acest nisip contine granule realizate din var natural, are la baza un gel cu o putere mare de absorbtie ce se impregneaza cu urina pisicii, iar in acest mod granulele devin grele si ajung pe fundul litierei. La suprafata o sa ramana un strat curat de asternut, ceea ce ajuta psicile. Asigura un control foarte bun al mirosurilor neplacute.

  • Silicatic

Nisipul silicatic nu contine praf, poate fi folosit chiar si de catre persoanele alergice, este non toxic pentru animale si nepoluant, absoarbe rapid lichidele si usuca reziduurile solide, dupa evaporarea apei din cristale nisipul ramane uscat si regenerat iar mirosurile neplacute sunt mentinute in interiorul cristalelor, este antibacterial si inchiba dezvoltarea bactariilor.

  • Vegetal

Asternutul vegetal retine mirosurile neplacute, este biodegradabil, ecologic, absoarbe si formeaza bulgari, este antibacterial. Pentru ca formeaza bulgari, acestia se mentin la suprafata stratului de nisip, nu ajung pe fundul litierei, iar umezeala si mirosul nu se impregneaza. Acest tip de asternut nu necesita igienizare foarte des, doar aruncarea bulgarilor formati si se completeaza stratul de nisip pe masura ce se consuma.

0