Sortează după:
Afișează:

Hrana uscata pisici

Hrana uscată e benefică pentru dentiție,  ajută la prevenirea problemelor dentare și întărește maxilarul. Dacă alegi o hrană specifica vârstei pisicii tale, boabele vor fi de mărimea potrivită pentru ca pisica să poată mânca fără probleme.

În mod ideal, ar trebui să-i oferiți pisicii și hrană uscată, și hrană umedă. Serviți-le în boluri diferite.

Hrana uscata este disponibila in saci de dimensiuni diferite, este mai putin costisitoare decat cea umeda si poate fi depozitata pe perioade mai lungi.

Unele pisici sunt multumite de hrana uscata lasata toata ziua la dispozitia lor, astfel se pot servi singure pe parcursul zilei, iar alte pisici mananca mai mult si este necesar ca hranirea sa se faca cu mese proportionate; hrana uscata trebuie sarvita cu o cantitate mare de apa.

Hrana uscata poate fi aleasa in functie de :

Brand : Acana, Applaws, Bewi, Cat Concept, Gran Bonta, Hills, Leonardo, Mitzura, Nutraline, Perfect Fit, Purina, Royal Canin, Sanabelle, Whiskas etc.

Cantitate : Hrana uscata este disponibila in saci de dimensiuni diferite

Aroma :  Carne, Curcan, Ficat, Miel, Orez, Ou, Pasare, Peste, Porumb, Pui, Rata, Somon, Ton, Vita etc.

Tip : Fara cereale, Fara coloranti artificiali, Fara conservanti, Fara gluten, Indoor, Lapte, Snaks, Sterilizate, Supraponderale, Batoane etc.

Varsta : hrana pentru pisoi, pisici adulte si senioare.

Hrana fara cereala este o hrana speciala, potrivita pentru toate pisicile. Cerealele gasite in hrana sunt graul, glutenul de porumb si orezul. Pisicile alergice la cereale au simptome cum ar fi scarpinatul, ingrijirea excesiva, alopecia, piele inflamata etc.

Hrana pentru pisici sensibile este formata din ingrediente ce sunt usor de digerat pentru pisicile care au o sensibilitate digestiva. Hrana din categoria pisicilor sensibile asigura sanatatea digestiva si o flora intestinala echilibrata.

Hrana indoor este pentru pisicile crescute in apartament, care fac mai putina miscare. Acestea necesita hrana echilibrata si completa care sa contina nutrienti pentru o sanatate optima.

La Petmagazin.ro ai o varietate brand-uri de hrana uscata la cele mai bune preturi.

0