Sortează după:
Afișează:

Toaletare

Pisica ta este o răsfățată și merită tot ce este mai bun!
Așa că, produsele de îngrijire nu trebuie să trebuie să lipsească dintr-o casă cu pisici.
Știm că igiena este foarte importantă pentru pisica ta, iar noi îți oferim o gamă variată de litiere pentru ca pisica ta să aibă parte de o toaletare pe cinste.

Perii/piepteni

Pentru pisici, igiena este de o importanță deosebită, iar la Petmagazin.ro avem o varietate de perii si pipeteni pentru o piele sanatoasa si o blana stralucitoare. Aspectul blanii reflecta sanatatea si modul in care este ingrijita. Ca sa te asiguri ca pisica ta este sanatoasa, este necesar sa o ingrijesti corespunzator.

Pisicile trebuie periate diferit in functie de lungimea parului:

  • pisicile cu parul lung sunt cele mai pretentioase pentru ca atunci cand se spala, isi ling blana si inghit parul mort care le ajunge in stomac formandu-se astfel ghemotoace de par si in cel mai rau caz se ajunge la ocluzia intestinala. Acest lucru poate fi evitat prin descurcarea zilnica a blanii cu ajutorul unui piepten sau a unei perii.
  • pisicile cu par scurt au nevoie de periat saptamanal pentru indepartarea de pierii morti.

Sampoane

Pentru pisici, igiena este de o importanță deosebită, iar la Petmagazin.ro avem o varietate de sampoane pentru o piele sanatoasa si o blana stralucitoare. Aspectul blanii reflecta sanatatea si modul in care este ingrijita. Ca sa te asiguri ca pisica ta este sanatoasa, este necesar sa o ingrijesti corespunzator.

Pisicile sunt recunoscute pentru o toaletare excesiva. Pisicile trebuie spalate diferit in functie de blana :

  • pisicile cu blana lunga au nevoie de mai multa atentie si ingrijire, implica spalari mai dese pentru ca nu reusesc sa se spele singure destul de bine
  • pisicile fara blana au nevoie de bai mai dese pentru ca sunt mai predispuse de acumularea de ulei si praf pe piele
  • puii de pisica sunt mai sensibili si trebuie obisnuiti cu rabdare
  • pisicile care au acces in exterior trebuie spalate de cate ori este nevoie, in special in momentele in care s-au umplut de praf sau daca miros neplacut.
0