Sortează după:
Afișează:

Cuști pentru rozătoare

Dacă ți-ai ales o rozătoare ca și animal de companie, trebuie să-i și asiguri un mediu corespunzător în care să crească. Știm că iepurașii, hamsterii sau porcușorii de Guineea sunt extrem de simpatici și haioși, însă trebuie să le asiguri un mediu de viață plăcut și cât mai apropiat de habitatul lor natural. În acest sens, este necesar să achiziționezi o cușcă pentru rozătoare în care animalul tău să se simtă confortabil și să crească în cele mai bune condiții.

La Petmagazin.ro găsești cuști pentru iepuri, cuști pentru hamsteri și cuști pentru porcușori de Guineea de la Ferplast și Pet Expert la cele mai bune prețuri din piață.

Avem cuști pentru hamsteri cu accesorii incluse pentru ca animalele să fie în permanență active. Este foarte important pentru sănătate ca animalele să facă mișcare, așa că o cușcă pentru hamsteri cu accesorii incluse este perfectă.

Pe lângă hamsteri, avem și cuști pentru iepuri care pot fi decorate și accesorizate cu adăpătoare și hrănitoare astfel încât iepurașul să se simtă cât mai confortabil.

Cuștile pentru rozătoare sunt formate în principal dintr-o bază de plastic și o structură din gratii metalice. Însă, poți achiziționa și o cușcă pentru rozătoare din plastic în situația în care animalul tău trebuie transportat la veterinar sau oricând este nevoie.

Cușca pentru rozătoare nu trebuie să lipsească din casa ta dacă vrei să achiziționezi un hamster, un iepure sau un porcușor de Guineea. Rozătoarele nu trebuie lăsate singure prin casă ci trebuie să le asiguri un mediu confortabil și cele mai bune condiții de viață.

 

0