Sortează după:
Afișează:

Hrana rozatoare

Dacă ai o rozătoare ca și animal de companie, trebuie să știi că acestea necesită o atenție și o îngrijire specială. Având în vedere că acestea nu trăiesc în habitatul lor natural, alimentația pe care i-o oferi trebuie să asigure necesarul de vitamine și minerale pentru o dezvoltare armonioasă.

Petmagazin.ro îți oferă o gamă variată de hrană pentru rozătoare ce cuprinde meniuri, batoane și suplimente. La noi găsești hrană pentru rozătoare ambalată în cantități diferite, compusă dintr-un mix de fructe, semințe și legume potrivit oricărui tip de rozătoare, în oricare stadiu de dezvoltare.

La noi găsești tot ce este mai bun pentru iepurașul, hamsterul sau porcușorul tău de Guineea, la cele mai bune prețuri. Hrană pentru rozătoare în cantități diferite și mixuri speciale, oferite ca meniuri deosebite, batoane delicioase și suplimente ce oferă senzația de sațietate și aportul necesar de vitamine și minerale.

Hrana pentru rozătoare conține un amestec de legume (morcovi, salată, fasole, păstăi, pătrunjel), fructe (nuci, caise, mere, banane) și alte alimente. O combinație nemaipomenită pentru micuța ta rozătoare care merită cea mai bună hrană rozătoare.

Suplimentele pentru rozătoare îi oferă animăluțului tău nutrienții necesari unei dezvoltări armonioase și unei vieți sănătoase.

Așadar, navighează cu încredere pe site-ul nostru și vei găsi cea mai bună hrană pentru rozătoare marca Belcuore și Vitakraft la cele mai mici prețuri pentru micuța ta rozătoare.

0