Yorkshire Terrier, vedeta preferată a starurilor

De la celebra Audrey Hepburn și până la Paris Hilton, o mulțime de staruri de peste ocean au făcut o adevărată pasiune pentru câinii din rasa Yorkshire Terrier.

Rasa provine din Yorkshire, zona de nord-est a Angliei. Este un câine de talie mică, activ, inteligent, docil și bun, care reușește să farmece pe oricine.

În grații de vedetă

Cu siguranță foarte mulți cinefili își aduc aminte de prestația inegalabilă a lui Audrey Hepburn din pelicula „Vacanță la Roma”. Se știe că Hepburn a avut mai multe animale de companie, dar cel mai mult a ținut la un Yorkshire Terrier pe care l-a botezat Mister Famous. Din nefericire, câinele a fost lovit de o mașină și ucis. Ca să umple golul imens din sufletul ei, Mel Ferrer, partenerul său de viață, i-a cumpărat un alt Yorkshire. Se spune că mângâierea părului mătăsos al Terrierului o inspira pe actriță pe platourile de filmare.

Paris Hilton, celebrul manechin american, la al cărei imperiu de modă a pus umărul o armată de oameni de afaceri, designeri, cântăreți, actori și scriitori, este la fel de celebră și pentru pasiunea sa pentru câinii din rasa Yorkshire Terrier.

Mariah Carey, îndrăgita cântăreață, a declarat că inima ei aparține  drăgălașului ei Yorkshire, un cățeluș de toată minunea care nu se sfiește să-i fure divei din când în când câte un pupic în public.

Jay Mohr, cunoscutul comediant american, poate fi zărit adesea pe stradă cu un mic Yorkshire în brațe. Alături de câinele său face un rol deosebit și în comedia de excepție „Gary divorce in mind”.

Această rasă este atât de îndrăgită încât face furori chiar și printre vedetele mai proaspete de la Hollywood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0