Afișez 1 - 12 din 29 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 29 de rezultate

Accesorii pisici
Pe lângă o alimentație potrivită, pisica ta are nevoie și de puțină distracție și relaxare.

Alege din gama noastră de accesorii cuștile potrivite pentru vacanță, zgărzi, lese și hamuri pentru plimbări relaxante și în siguranță, coșulețe și pernițe confortabile, castroane și adăpătoare, jucării distractive și amuzante.

In aceasta categorie aveti posibilitatea sa achizionati produse pentru pisici cum ar fi :

Usitele Swing

Pisica ta curioasa iubeste sa exploreze, motiv pentru care ii poti oferi posibilitatea sa se simta libera si sa se aventureze la nevoie cu ajutorul unei usi. Usile pot fi o perfecta modalitate sa ii permiti pisicii tale sa plece si sa vina cand isi doreste, sa ii oferi libertate, independenta si un mediu de viata activ. Pisica ta iubeste sa simta vantul si soarele pe blanita, sa se rostogoleasca prin iarba, lucruri pe care le poate face singura cu ajutorul unei usi. Usa permite intrarea si iesirea animalelor din casa fara a mai fi supravegheate in mod special. Usile sunt prevazute cu sistem special de protectie impotriva curentilor de aer si pot fi montate pe usi de lemn, metal, sticla sau perete. Usile sunt pe marimi si culori diferite.

Iarba aromatica

Iarba aromatica  stimuleaza comportamentul activ al pisicii ce se impregneaza pe jucarii sau suprafete speciale de zgariat pentru a revitaliza obiectele pentru care si-a pierdut interesul sau pentru a fi atrasa in locurile speciale pentru ascutirea gherutelor.

Cutite de tuns

Cutitele de tuns sunt special create pentru finisarea rapida si pentru netezirea parului de pisica. Acestea au un design inovator, iar dintii cutitelor permit tunderea mai rapida si mai singura, eliminind stresul pisicilor pe durata tunsului. Cutitele ofera blanii un aspect curat cu finisaje netede, fine, naturale.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.