Comanda si livrare

In urma lansarii comenzii dumneavoastra  online sau telefonic veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 2 – 5 zile lucratoare de la data comenzii, in cazul obiectelor fragile (acvarii, neoane, terarii, lampi, custi de dimensiuni mari etc) livrarea poate dura intre 1-3 saptamani.

Important: Livrarea obiectelor fragile se face doar cu firma specializata ce nu poate face incasari cash si nu poate livra oriunde in tara.

Costul aferent livrarii o sa fie calculat in functie de km suplimentari.

Inainte de a plasa aceasta comanda, va rugam sa luati legatura cu departamentul relatii clienti pentru a verifica disponibilitatea livrarii acestui produs in zona dumneavoastra!

Dupa confirmarea telefonica sau prin email din partea noastra, la finalizarea comenzii, va rugam selectati plata cu cardul, altfel produsul nu va fi livrat.

Livrarea produselor este asigurata in limita stocurilor disponibile in depozitul nostru sau al furnizorului. Daca unul sau mai multe produse nu sunt disponibile, o sa fiti contactati telefonic sau prin e-mail pentru modificarea comenzii sau comunicarea timpilor de livrare.

*Datorita greutatii foarte mari a anumitor produse din categoria asternut igienic pentru pisici, comandarea acestora se poate face doar o singura bucata.

Taxe de livrare

Pentru comenzile mai mici de 199 lei, clientul va suporta un cost de transport in valoare de 14,99 lei.
Pentru comenzile de minim 199 lei transportul este *gratuit (* doar pentru localitatile prinse in aria de acoperire a firmelor de curierat). SC. Vabro Retail SRL. nu livreaza in localitatile aflate in afara ariei de acoperire a companiei de curierat decat la cererea explicita a clientului si pe costul acestuia.
Pentru acvariile de capacitati mai mari, transportul va fi asigurat de o firma partenera pentru siguranta produsului. Aceste produse nu se trimit prin curier.

La comenzile ce includ acvarii, produse voluminoase ce necesita transport special, plata se face online cu cardul prin platforma EuPlatesc sau cu OP in baza facturii (livrarea se va face doar dupa confirmarea platii).

Procesarea comenzilor

Comenzile primite pana in ora 12:00 vor fi procesate si expediate catre curier in aceeasi zi.
Comenzile primite dupa ora 12:00 vor fi procesate si expediate catre curier ziua urmatoare.
Programul de lucru al consilierilor Pet Magazin este de luni pana vineri in intervalul 08:00 – 12:30 si 13:00– 16:30.

Modalitati de plata:

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)
Ramburs, la livrare, in baza buletinului de expeditie prezent pe colet. In acest caz factura o veti gasi inclusa in pachet, alaturi de produse.
Cu OP (ordin de plata) – pe baza facturii emisa catre dvs. In acest caz livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii.

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat si va include:
– valoarea produselor comandate (valoarea facturata)

Ne rezervam dreptul de modificare a preturilor de vanzare pentru comercializarea online.

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

 

Rate fara dobanda
perioada de gratie de pana la 56 de zile
comision zero la toate cumparaturile
plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international