Sortează după:
Afișează:
 • 426,49 lei
  Brand : Nutraline
  Talie : Mare - Medie - Mica
  Varsta : Adult
  Aroma : Somon
  Tip : Fara cereale - Fara conservanti - Fara gluten
  Cantitate : 12.5 KG
 • 122,99 lei
  Cantitate : 3 KG
  Talie : Mare - Medie - Mica
  Aroma : Somon
  Brand : Nutraline
  Varsta : Adult
  Tip : Fara cereale - Fara conservanti - Fara gluten
 • 291,99 lei
 • 84,49 lei
 • 291,99 lei
 • 77,10 lei
 • 293,40 lei
 • Lipsă stoc!
  Stoc Epuizat
  84,51 lei
 • 311,49 lei
 • 89,99 lei
 • 330,99 lei
  Aroma : Pasare - Pui
  Brand : Nutraline
  Cantitate : 12.5 KG
  Talie : Medie
  Tip : Fara conservanti - Fara gluten
  Varsta : Junior - Puppy
 • Lipsă stoc!
  Stoc Epuizat
  87,37 lei

Produse pentru câini la prețuri mici

La Petmagazin.ro găsești tot ceea ce ai nevoie pentru câinele tău!

Știm că îți iubești prietenul canin, așa că te invităm alegi din gama noastră variată de hrană și accesorii produsele potrivite pentru el.

Scopul nostru este să te ajutăm să trăiești mai bine alături de animalul tău de companie, tocmai de aceea îți punem la dispoziție produse de calitate de la brand-uri de top, la cele mai bune prețuri din piață, precum: Nutraline, Belcando, Dog Concept, Royal Canin, Taste Of The Wild, Purina, Nestle, Acana și multe altele.

Hrană pentru câini

Ai câine de talie mică, medie sau mare? La Petmagazin.ro găsești hrană uscată și umedă, potrivită vârstei și greutății animalului tău.

Diete câini

Hrană uscată sau umedă specială pentru câini cu diferite probleme de sănătate.

Castroane și boluri câini

Descoperă gama noastră variată de castroane și adăpătoare interactive pentru câini. Poți alege produsul ideal pentru câinele tău din multitudinea de boluri și castroane de plastic, inox sau melamină.

Cuști, cotețe și genți de transport

Pe Petmagazin.ro găsești o gamă variată de cuști, cotețe și genți de transport pentru câinele tău. Indiferent de mărimile și greutatea câinelui, la noi găsești cușca potrivită pentru el.

Perne, paturi, coșuri

Deținem o gamă variată de paturi, pernițe și coșuri moi și confortabile pentru câinele tău.  Indiferent că îi place să stea afară sau mai mult în casă, avem coșulețe și pătuțuri perfecte pentru prietenul tău canin. Petmagazin.ro îți oferă produse de calitate superioară de la producători de top precum Ferplast sau Pet Expert.

Huse pentru mașină

Știm cât este de distractiv să ieși la plimbare alături de câinele tău. Dacă pleci cu mașina, însă, trebuie să o protejezi cu o husă pentru mașină. Așa vei preveni eventualele deteriorări ale interiorului mașinii.

Husele pentru mașină protejează mașina de zgârieturi și mizerie. Alege husa auto potrivită din gama noastră!

Botnițe

Pentru că iubim animalele, vrem să venim în întâmpinarea proprietarilor de animale cu cele mai bune produse la cele mai mici prețuri din piață.

Așadar, la noi găsești  botnițe din nylon, plastic sau metal, diverse mărimi, potrivite pentru orice rasa de câine.

Lese, zgărzi, hamuri

Descoperă gama noastră variată de lese zgărzi și hamuri din piele sau nylon, marca Ferplast, Dingo sau Pet Expert. La noi găsești zgărzi și hamuri diverse culori și mărimi, dar și lese retractabile și foarte rezistente.  Accesoriile pot fi adaptate în funcție de talia, greutatea și dimensiunile câinelui tău, pentru a avea pare de o plimbare perfectă alături de el.

Igienă, toaletare

Petmagazin.ro îți pune la dispoziție produse de îngrijire și igienă, precum mașini de tuns, perii și piepteni, șampoane și balsamuri.  Îți oferim produsele ideale pentru îngrijirea corespunzătoare a câinelui tău.

Antiparazitare

Gama noastră cuprinde și produse antiparazitare (împotriva puricilor și căpușelor), produse pentru îngrijirea lăbuțelor, urechilor, ochilor și danturii, precum pipete, zgărzi, spray-uri.

Jucării

Prin joacă poți dezvolta o relație de încredere cu prietenul tău canin și, în același timp faceți și mișcare. Joacă și activitatea fizică sunt o parte esențială a vieții câinelui. Gama noastră de jucării îți pune la dispoziție multitudine de modele amuzante si interactive, ideale pentru amuzamentul și relaxarea câinelui tău.

Dresaj

Dacă vrei să petreci mai mult timp alături de câinele tău și să te implici în jocuri interactive cu el, precum jocuri agility, aport sau dummy training? La noi găsești toate accesoriile necesare pentru astfel de activități. Mai mult, îți punem la dispoziție și produse care te pot ajuta în procesul de dresaj al câinelui tău.

Hăinuțe

Îți punem la dispoziție hăinuțe confortabile și călduroase care îți vor proteja câinele împotriva ploii, vântului și temperaturilor scăzute. La Petmagazin.ro găsești modele atractive în diverse mărimi și culori, perfecte pentru câinele tău.

10