Afișez 1 - 12 din 84 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 84 de rezultate

Castroane și boluri
Descoperă gama noastră variată de castroane și adăpătoare interactive pentru câini. Poți alege produsul ideal pentru câinele tău din multitudinea de boluri și castroane de plastic, inox sau melamină.Îți punem la dispoziție o gamă variată de produse la cele mai bune prețuri din piață.

Cu siguranță la noi vei găsi produsele preferate ale câinelui tău.

Cainele tau are nevoie de un loc special si relaxat unde sa poata manca linistit, asa ca Petmagazin.ro iti pune pune la dispozitie produse ideale din multitudinea de boluri si castroane de diferite forme, culori si materiale.

Accesoriile pentru hrana sunt confectionate din materiale non toxice, au stabilitate si rezistenta.

Bolurile de plastic perfecte pentru casa, dar si pentru calatorii. Sunt usor de curatat, cu baza antiderapanta, utilizat atat pentru apa, cat si pentru hrana.

Bolurile ceramice sunt ideale atat pentru hrana uscata cat si pentru hrana umeda, sunt utile si practice, au stabilitate fiind mai grele, nu pot fi impinse si rasturnate usor.

Bolurile din oxel inoxidabil sunt durabile si usor de igienizat. Au suprafata neteda, mancarea si murdaria nu se pot acumula, iar resturile de hrana pot fi indepartate cu usurinta, se igienizeaza si intretin usor, nu ruginesc datorita otelului inoxidabil din care sunt facute. Utilizate atat pentru hrana, cat si pentru apa.

Hranitor automat care pastreaza automatizat 4 mese a cate 500ml, are temporizator pentru deschiderea fiecarui compartiment, mesele pot fi programate la anumite ore, este potrivit si pentru hrana umeda, asigura apa intr-un dispozitiv separat cu capacitate de 400ml, are semnal sonor pentru chemare la masa si este usor de curatat.

Castroane de calatorie sunt pliabile si usor de depozitat. Materialul fabricat din poliester impermeabil fiind ideal pentru hranire pe timpul calatoriilor.

Adapatoare fantana curata si purifica apa, asigura o buna oxigenare si stimuleaza cainii sa bea apa, asigură o poziţie corectă şi confortabila cainelui.

Sticle de apa pentru plimbari, concepute in special pentru persoanele carora le face placere sa calatoreasca cu animalul lor.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.