Afișez 1 - 12 din 218 rezultate

Afișez 1 - 12 din 218 rezultate

Reptile 
Îți plac animalele și vrei să-ți achiziționezi și tu unul. Însă tu vrei un animal de companie special, o reptilă mai exact. Atunci trebuie să știi că reptilele au nevoie de o îngrijire specială și trebuie să le asiguri cele mai bune condiții pentru a se simți ca în habitatul lor natural.

O reptilă are nevoie de hrană specială, un terariu, substrat sau așternut, becuri, lămpi, încălzitoare, adăpătoare și hrănitoare, decoruri pentru terariu. Acestea sunt lucrurile esențiale care nu trebuie să lipsească din casa ta dacă ai o reptilă ca și animal de companie.

La Petmagazin.ro găsești tot ceea ce ai nevoie pentru reptile la cele mai bune prețuri: hrană reptile,terarii reptile, substrat pentru terariu, becuri pentru terariu, lampi pentru terariu, adăpătoare și hrănitoare reptile, decoruri și plante pentru terariu.

Trebuie să îi oferi animalului tău o hrană reptile potrivită pentru o dezvoltare armonioasă. Meniurile pentru broscuțe țestoase de la Tetra și JBL sunt alegerea ideală pentru animalul tău.

Pentru a-i putea oferi o cantitatea corespunzătoare de hrană, îți punem la dispoziție o gamă variată de hrănitoare reptile. Trebuie să-i asiguri apă proaspătă în permanență așa că tot la noi găsești și adăpătoare reptile.

Avem terarii reptile din sticlă, de diferite dimensiuni pentru ca tu să alegi terariul potrivit. Poți alege din gama variată de terarii reptile de la Exo Terra, terarii de foarte bună calitate în care îi poți asigura reptilei tale un mediu adecvat pentru o dezvoltare corespunzătoare.

Pentru a păstra o igienă corespunzătoare în terariu și pentru a-i oferi reptilei tale niște condiții cât mai apropiate de habitatul natural ai nevoie de un substrat sau asternut reptile. La Petmagazin.ro găsești substrat și așternut pentru reptile de la Exo Terra și JBL, în ambalaje și cantități diferite. Poți achiziționa așternuturi și substraturi reptile în cantități mai mari pentru o perioadă mai mare de timp sau în cantități mai mici pe termen scurt.

Pe site-ul nostru găsiți o gamă variată de becuri și lămpi pentru terarii reptile pentru a asigura luminozitatea și căldura necesară reptile tale. Becurile și lămpile pentru terariu de la Exo Terra sunt de calitate superioară, iar reptila ta se va simți ca în habitatul ei natural.

Pentru ca reptila ta să se simtă confortabil, îți punem la dispoziție decoruri terariu și plante terariu pentru ca tu să-i amenajezi terariul în care ea să se simtă ca acasă.

Reptilele sunt animale care necesită o îngrijire aparte, însă dacă ești pasionat, pot animale de companie perfecte.