Afișez 1 - 12 din 80 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 80 de rezultate

Filtre
Dacă ai o reptilă, trebuie să-i asiguri cele mai bune condiții de viață. În special un terariu complet echipat pentru a-i construi un habitat cât mai apropiat de cel natural.

La Petmagazin.ro găsești echipamente pentru terarii și aqua terarii pentru ca reptila ta să aibă parte de cele mai bune condiții. Îți punem la dispoziție filtre terarii de la Tetra pentru ca reptila ta să aibă tot confortul.

Dacă ai un aqua terariu este important să fie echipat cu un filtru terariu de calitate pentru sănătatea habitatului reptilei tale. Pentru a-i crea reptilei tale ecosistemul perfect ai nevoie și de un filtru terariu. La noi găsești filtru terariu la cele mai bune prețuri din piață.

Pentru că ne ca tu să duci o viață fericită alături de animalul tău de companie, își punem la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a-i asigura o condițiile optime de viață.
Încălzitoare
Știm că vrei să-i oferi reptilei tale cele mai bune condiții, tocmai de aceea Petmagazin îți pune la dispoziție o gamă variată de echipamente pentru terariu.

Pentru a-i asigura reptilei tale condițiile optime pentru o viață sănătoasă și o dezvoltare armonioasă trebuie să-i asiguri un terariu complet echipat pentru ca ea să se simtă confortabil. Este foarte important să-i asiguri reptilei tale o temperatură potrivită în terariu pentru ca ea să se simtă ca în habitatul ei natural.

Petmagazin.ro îți pune la dispoziție încălzitoare terariu de la Exo Terra pentru ca tu să-i oferi reptilei tale un habitat cât mai apropiat de cel natural.

La noi găsești tot ceea ce ai nevoie pentru animalul tău de companie. Îți oferim încălzitor terariu la cele mai bune prețuri din piață.

Temperatura din terariu este foarte importantă pentru confortul reptilei tale. Tocmai de aceea trebuie să echipezi terariul cu un încălzitor terariu de calitate.
Soluții de iluminat
Ești pasionat de reptile și își dorești una ca și animal de companie sau ți-ai achiziționat deja una? La Petmagazin.ro găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a-i oferi cele mai bune condiții.

Avem lămpi terariu, neoane terariu și becuri terariu pentru ca tu să-i echipezi corespunzător terariul.

Tipurile de lampă terariu disponibile pe site sunt de foarte bună calitate. Produsele de la Exo Terra sunt de calitate superioară, perfecte pentru echiparea completă a terariului tău. Lampa terariu este ideală pentru crearea unei atmosfere potrivite pentru reptile ea. Lampa terariu poate fi folosită împreună cu un bec sau un neon pentru a menține temperatura optimă în terariu și a oferi luminozitatea potrivită.

Pe lângă lampă terariu, la Petmagazin.ro găsești și bec terariu și neon terariu. Becurile și neoanele terariu de la Exo Terra sunt potrivite pentru orice tip de terariu și pentru orice specie de reptilă. Toate tipurile de bec terariu și neon terariu pot fi folosite împreună cu una dintre lămpile terariu disponibile.

La Petmagazin.ro găsești tot ceea ce ia nevoie pentru animalul tău de companie, la cele mai mici prețuri.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.