Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Filtre
Dacă ai o reptilă, trebuie să-i asiguri cele mai bune condiții de viață, în special un terariu complet echipat pentru a-i construi un habitat cât mai apropiat de cel natural.

La Petmagazin.ro găsești echipamente pentru terarii și aqua terarii pentru ca reptila ta să aibă parte de cele mai bune condiții. Îți punem la dispoziție filtre pentru terarii de la Tetra pentru ca reptila ta să aibă tot confortul.

Dacă ai un aqua terariu este important ca acesta să fie echipat cu un filtru de calitate pentru sănătatea habitatului reptilei tale și pentru a-i crea ecosistemul perfect. La noi găsești filtru pentru terariu la cel mai bun preț din piață.

Filtrele ajută la menținerea apei curate, eliminarea mirosurilor neplăcute si filtrarea  bacteriilor și toxinelor.

Printre cele mai importante echipamente atunci când vă construiți un terariu perfect, este filtrul de apă. Filterele pentru terarii au o varietate de dimensiuni si modele, iar cel pe care îl alegi ar trebui să depindă de factori precum specia și vârsta reptilei, mărimea rezervorului, comportamentul de hrănire etc.

Există trei feluri de filtrare:

Filtrare mecanică care captează particulele solide precum mâncarea și murdăria
Filtrarea biologică este realizată de bacteriile bune care înlătură nitriții și amoniacul care ar putea dăuna și s-ar putea dezvolta.
Filtrarea chimică ajută la indepărtarea mirosului și la purificarea apei.

Menținerea unui terariu nu este o muncă complicată dacă ajungi să cunoști nevoile reptilei tale. Pentru ca tu să duci o viață fericită alături de animalul tău de companie, își punem la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a-i asigura o condițiile optime de viață.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.