Afișez toate cele 9 rezultate

Afișez toate cele 9 rezultate

Încălzitoare
Știm că vrei să-i oferi reptilei tale cele mai bune condiții, tocmai de aceea Petmagazin îți pune la dispoziție o gamă variată de echipamente pentru terariu.

Pentru a-i asigura reptilei tale condițiile optime pentru o viață sănătoasă și o dezvoltare armonioasă trebuie să-i asiguri un terariu complet echipat pentru ca ea să se simtă confortabil. Este foarte important să-i asiguri reptilei tale o temperatură potrivită în terariu pentru ca ea să se simtă ca în habitatul ei natural.

Petmagazin.ro îți pune la dispoziție încălzitoare terariu de la Exo Terra pentru ca tu să-i oferi reptilei tale un habitat cât mai apropiat de cel natural.

La noi găsești tot ceea ce ai nevoie pentru animalul tău de companie. Îți oferim încălzitor terariu la cele mai bune prețuri din piață.

Temperatura din terariu este foarte importantă pentru confortul reptilei tale. Tocmai de aceea trebuie să echipezi terariul cu un încălzitor terariu de calitate

Reptila necesită un mediu ambient cald, chiar dacă este un animal cu sistem circulator rece. Reptilele au nevoie de căldură pentru procesele biologice precum digestia, respirația, reproducerea și circulația. Este foarte important ca înainte de a achiziționa un încălzitor, să vă informați cu privire la temperatura potrivită pentru habitatul reptilei tale.

Dacă reptila ta este mai puțin activă decât în mod normal, acest lucru poate însemna lipsa de căldură. In cazul supraîncălzirii poți observa că reptila ta se ascunde mai mult timp la umbră. Pentru a menține temperatura perfectă trebuie sa amplasezi corect încălzitorul și să alegi corect tipul încălzitorului.

Încălzitorul poate fi montat în exterior sau pe pereții laterali ai terariului. Încălzitorul exterior este utilizat pentru reptilele ce trăiesc pe fundul vasului, iar încălzitorul lateral este utilizat pentru reptilele ce locuiesc în partea de sus a terariului.

Încălzitoarele sunt concepute atât pentru terarii uscate, cât și pentru terariile umede. La Petmagazin.ro puteți alege încălzitoare care să imite aspectul natural de piatră sau de buturugă.

Păstrați-vă reptilele confortabile și sănătoase cu accesorii pentru habitatul reptilelor la Petmagazin.ro