Afișez toate cele 11 rezultate

Adapatoare / hranitoare

Exo Terra Adapator Reptile XL PT2804

117,49 lei
Stoc epuizat

Adapatoare / hranitoare

Exo Terra Hranitor Meniu Termite Hill

73,99 lei
Stoc epuizat

Adapatoare / hranitoare

Exo Terra Hranitor Vivacator

140,99 lei
Stoc epuizat

Adapatoare / hranitoare

JBL Hranitor Reptilbar L

42,49 lei
Stoc epuizat

Adapatoare / hranitoare

JBL Hranitor Reptilbar XL

88,19 lei
Stoc epuizat

Adăpătoare și hrănitoare
Dacă ai o reptilă ca și animal de companie, atunci știi că trebuie să-I oferi condiții special. În primul rând trebuie să să-I oferi un terariu complet echipat pentru ca reptila ta să se simtă ca în habitatul ei natural.

Trebuie să-i oferi reptile tale o hrană de calitate și să te asiguri că are apă proaspătă în permanență. Petmagazin.ro vine în ajutorul tău cu adăpătoare reptile și hrănitoare reptile de la Exo Terra și JBL. Adăpătoare reptile și hrănitoare reptile de calitate superioară, la cele mai bune prețuri.

Atunci când decizi să-ți achiziționezi sau să adopți un animal de companie îți asumi o responsabilitate față de acel animal. Trebuie să-I asiguri toate condițiile necesare pentru ca el să ducă o viață sănătoasă și fericită alături de tine.

Tocmai de aceea, Petmagazin.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de produse pentru animale de companie, la cele mai mici prețuri din piață. La noi găsești adăpătoare reptile, hrănitoare reptile și toate accesoriile necesare pentru a echipa corespunzător terariul reptile tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.