Afișez toate cele 4 rezultate

Afișez toate cele 4 rezultate

Soluții apă
Dacă ai aqua terariu, atunci la Petmagazin.ro găsești soluții pentru ca tu să menții apa sănătoasă și limpede.

La Petmagazin.ro găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a echipa corespunzător terariul. Hrană, accesorii și echipamente de la Exo Terra, Tetra și JBL, de cea mai bună calitate. Totul pentru ca tu să-i oferi reptilei tale cele mai bune condiții.

Pentru aqua terariu avem soluții pentru apă de la Tetra la cele mai bune prețuri din piață.
Tipurile de soluții pentru apă disponibile pe Petmagazin.ro te ajută să menții apa din aqua terariu sănătoasă și limpede.

Când aveți grijă de reptile și amfibieni care necesită un mediu acvatic, este important sa menținți apa limpede și sigură, iar terariile curate. Aspectul apei din terariu se menține cu ajutorul soluțiilor. Soluțiile sunt special create pentru a elimina poluarea organică, mirosul și pentru neutralizarea clorului și a metalelor grele care sunt periculoase pentru reptile.

La Petmagazin.ro găsești diferite soluții, unele dintre acestea sunt făcute să controleze bacteriile, altele curăță deșeurile rămase în urmă. Fiind iubitor de reptile, știți cât de importantă este igiena acestor creaturi interesante. Reptilele pot produce o mulțime de deșeuri, iar cu o rutină de întreținere poți evita neplăceri și îmbolnăvirea reptilelor.

Cel mai important pas pentru un terariu corespunzător este schimbarea apei și utilizarea unei soluții pentru pregătirea apei de la robient astfel încat aceasta să fie sigură din punct de vedere biologic pentru reptile.  Soluțiile pentru apă vă ajută să obțineți o apă mai limpede și mai curată prin accelerarea descompunerii murdăriei și a eliminării mirosurilor neplăcute.