Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Terarii reptile
Îți dorești un animal de companie mai special și te gândești să-ți achiziționezi o reptilă? La Petmagazin.ro găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a-i crea condiții bune de viață, cât mai apropiate de habitatul ei natural.

Reptilei tale trebuie să-i oferi o hrană adecvată, dar și un loc confortabil în care să se simtă „ca acasă.” Pentru asta ai nevoi, bineînțeles, de un terariu reptile. La noi găsești terarii reptile din sticla sau plastic de la Exo Terra și boluri țestoase de la Ferplast.

Reptila este un animal de companie special și interesat, așadar trebuie să-i construiești un habitat cât mai apropiat de cel natural. Îți punem la dispoziție o gamă variată de terarii reptile și boluri țestoase pentru ca animalul tău de companie să aibă cele mai bune condiții.

Un animal de companie este o responsabilitate, mai ales unul atât de special precum o reptilă, în cazul căreia nevoile sunt diferite de cele ale altor specii.
Tocmai de aceea, Petmagazin.ro îți oferă o gamă variată de terarii reptile și boluri pentru țestoase din sticlă sau plastic, diferite dimensiuni.

La noi găsești tot ceea ce ai nevoie pentru animalul tău de companie!

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.