Afișez 1 - 12 din 616 rezultate

Lese, zgărzi, hamuri

Alege accesoriile potrivite pentru o plimbare relaxantă alături de câinele tău!

Descoperă gama noastră variată de lese zgărzi și hamuri din piele sau nylon, marca Ferplast, Dingo sau Pet Expert. La noi găsești zgărzi și hamuri diverse culori și mărimi, dar și lese retractabile și foarte rezistente.  Accesoriile pot fi adaptate în funcție de talia, greutatea și dimensiunile câinelui tău, pentru a avea pare de o plimbare perfectă alături de el.

Alege zgarda și lesa perfectă pentru câinele tău

Mărime: pentru un câine de talie mare, lesa  trebuie să fie suficient de largă (trebuie să poți introduce ce două degete între ea și gâtul câinelui), cele înguste sunt potrivite pentru câinii de talie mică.

Lungime: depinde de mărimea câinelui și a zgărzii. Ar trebui să alegi o lesă mai lungă și rezistentă pentru rase mai mari și una subțire și flexibilă pentru cele mici.

Retractabilă? Lesele retractabile sunt potrivite pentru câinii dresați. Pentru  câinii tineri sau nedresați care au nevoie de mai multă îndrumare, este mult mai eficientă o lesă neretractabilă.

Plimbările alături de câinele tău sunt foarte relaxante. Pe lângă acest lucru, atât tu cât și câinele veți avea activitate fizică ceea ce este excelent pentru un trup și o minte sănătoasă.
Așadar, fă-ți timp și ieși mai des la plimbare cu câinele tău, explorați împreună împrejurimile, dar nu uita…în mod ideal câinele trebuie să meargă în spatele tău sau lângă tine pentru un ghidaj mai bun.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.