Afișez 1 - 12 din 84 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 84 de rezultate

Hăinuțe pentru câini
Dacă îți dorești ca prietenul tău canin să fie protejat în anotimpul rece, dar vrei să fie și la modă, atunci aruncă o privire peste gama noastră de hăinuțe. Medicii veterinari recomandă hăinuțele în special pentru câinii în vârstă și sensibili sau cei cu strat scurt de subpăr care au de suferit din cauza temperaturilor scăzute.

Câinele tău va fi fashion și protejat în același timp

Îți punem la dispoziție hăinuțe confortabile și călduroase care îți vor proteja câinele împotriva ploii, vântului și temperaturilor scăzute. La Petmagazin găsești modele actractive în diverse mărimi și culori, perfecte pentru câinele tău.

Și cățeii pot fi la modă!

Atunci când alegem un produs de îmbrăcăminte, este important ca acesta să fie comod, flexibil, și să nu incomodeze activitatea cățelului tău.

Câinele tău trebuie sa fie protejat de frig în sezonul rece. Este recomandat ca animalul sa fie scos zilnic afară pentru a face mișcare indiferent de vremea de afară.

La Petmagazin.ro găsesti:

hăinuțe concepute pentru dresaj – ajută la protecția dresorului în timpul sesiunilor de antrenament.
hăinute pentru anotimpul rece – sunt căldurose si moderne, ușor de îmbrăcat, prevăzute cu glugă
hăinuțe pentru Crăciun – cu ajutorul acestor hăinuțe vă puteți deghiza cățelul în Moș Crăciun și cu siguranță o să atragă toate privirile
hănuțe de ploaie – chiar și atunci când plouă cățelul tău trebuie sa fie in pas cu moda, iar pentru protejarea capului vă punem la dispoziție și o pălărie pentru protejarea capului câinelui, fiind impermeabilă, ideală pentru zile ploioase.
rochițe – rochițele sunt moderne, drăgălașe și elegante pentru a pune în centrul atenției cățelușa; rochițele sunt ușor de îmbrăcat.
șosete – protejează lăbuțele animalelor de murdărie, suprafețe reci și alunecoase; sunt confortabile și au suprafețe antiderapante pe talpă.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.