Sortează după:
Afișează:

Accesorii pentru câini

Pe lângă o alimentație potrivită, câinele tău are nevoie și de puțină distracție și relaxare.

Alege din gama noastră de accesorii cuștile potrivite pentru vacanță, zgărzi, lese și hamuri pentru plimbări relaxante și în siguranță, coșulețe și pernițe confortabile, castroane și adăpătoare, jucării distractive și amuzante.

Castroane, adăpători

Descoperă gama noastră variată de castroane și adăpătoare interactive pentru câini. Poți alege produsul ideal pentru câinele tău din multitudinea de boluri și castroane de plastic, inox sau melamină.

Lese, zgărzi, hamuri

Descoperă gama noastră variată de lese zgărzi și hamuri din piele sau nylon, marca Ferplast, Dingo sau Pet Expert. La noi găsești zgărzi și hamuri diverse culori și mărimi, dar și lese retractabile și foarte rezistente.  Accesoriile pot fi adaptate în funcție de talia, greutatea și dimensiunile câinelui tău, pentru a avea pare de o plimbare perfectă alături de el.

Botnițe

Pentru că iubim animalele, vrem să venim în întâmpinarea proprietarilor de animale cu cele mai bune produse la cele mai mici prețuri din piață.

Așadar, la noi găsești  botnițe din nylon, plastic sau metal, diverse mărimi, potrivite pentru orice rasa de câine.

Coșuri, pernițe, paturi

Deținem o gamă variată de paturi, pernițe și coșuri moi și confortabile pentru câinele tău.  Indiferent că îi place să stea afară sau mai mult în casă, avem coșulețe și pătuțuri perfecte pentru prietenul tău canin. Petmagazin.ro îți oferă produse de calitate superioară de la producători de top precum Ferplast sau Pet Expert.

Jucării

Petrece cât mai mult timp cu câinele tău!

Prin joacă poți dezvolta o relație de încredere cu prietenul tău canin și, în același timp faceți și mișcare. Joacă și activitatea fizică sunt o parte esențială a vieții câinelui. Gama noastră de jucării îți pune la dispoziție multitudine de modele amuzante si interactive, ideale pentru amuzamentul și relaxarea câinelui tău.

Huse mașină

Știm cât este de distractiv să ieși la plimbare alături de câinele tău. Dacă pleci cu mașina, însă, trebuie să o protejezi cu o husă pentru mașină. Așa vei preveni eventualele deteriorări ale interiorului mașinii.

Husele pentru mașină protejează mașina de zgârieturi și mizerie. Alege husa auto potrivită din gama noastră!

Cuști de transport, de expoziție sau de exterior

Te pregătești de o vacanță alături de câinele tău sau pur și simplu vrei să-i achiziționezi o cușcă nouă? La Petmagazin găsești o gamă variată de cuști calitative și moderne pentru câini, de la producători recunoscuți în domeniu.

Îți punem la dispoziție produsele ideale pentru ca tu să călătorești în siguranță alături de prietenul tău canin.

Hainuțe

Dacă îți dorești ca prietenul tău canin să fie protejat în anotimpul rece, dar vrei să fie și la modă, atunci aruncă o privire peste gama noastră de hăinuțe. Medicii veterinari recomandă hăinuțele în special pentru câinii în vârstă și sensibili sau cei cu strat scurt de subpăr care au de suferit din cauza temperaturilor scăzute.

3