Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Batoane rozătoare
Un animal de companie aduce un plus de bucurie, dar și multă responsabilitate în viața ta. Este important să-i acorzi atenția necesară, dar și să-i asiguri o alimentație corespunzătoare.

Dacă ai un iepure, un hamster sau un porcușor de Guineea, la Petmagazin.ro găsești, pe lângă meniuri, batoane și recompense delicioase. Un amestec nemaipomenit de fructe, legume și semințe pentru ca animăluțul tău să asimileze nutrienții necesari  unei dezvoltări sănătoase.

Rozătoarele pot fi cele mai haioase animale de companie, care aduc buna dispoziție în familia ta. Noi am pregătit o gamă variată de batoane și recompense diverse sortimente pentru rozătoare. Nuci, alune, mere sau banane, ingrediente speciale pentru micuța ta rozătoare.

Batoanele pentru rozătoare sunt ideale pentru animalul tău, iar noi ți le punem la dispoziție la cele mai mici prețuri din piață. Pe site-ul nostru găsești batoane pentru rozătoare de cea mai bună calitate, marca Belcuore și Vitakraft.

Din gama noastră variată de batoane pentru rozătoare, cu siguranță vei găsi sortimentele potrivite pentru animalul tău.

Știm că rozătoarele sunt animăluțe haioase și fac tot felul de ghidușii. Pentru momentele în care vrei să-l răsfeți și să-l recompensezi îți punem la dispoziție recompense pentru rozătoare.

Recompensele pentru rozătoare au forme și arome deosebite pentru ca rozătoarea ta să se simtă cu adevărat răsfățată.

Așadar, Petmagazin.ro îți pune la dispoziție batoane pentru rozătoare și recompense pentru rozătoare sortimente speciale cu ingrediente deosebite pentru iepurele, hamsterul sau porcușorul tău de Guineea.

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.