Afișez 1 - 12 din 38 de rezultate


Afișez 1 - 12 din 38 de rezultate

Castroane, adapatori
Descoperă gama noastră variată de castroane și adăpătoare interactive pentru pisici. Poți alege produsul ideal pentru felina ta din multitudinea de boluri și castroane de plastic, inox sau melamină.

Cu siguranță la noi vei găsi produsele preferate ale pisicii tale.

Pisica ta are nevoie de un loc special si relaxat unde poate manca linistita, asa ca Petmagazin.ro iti pune la dispozitie produse ideale din multitudinea de boluri si castroane de diferite forme, culori si materiale.

Accesoriile pentru hrana sunt confectionate din materiale non toxice, au stabilitate si rezistenta.

Bolurile de plastic perfecte pentru casa, dar si pentru calatorii. Sunt usor de curatat, cu baza antiderapanta, utilizat atat pentru apa, cat si pentru hrana.
Bolurile ceramice sunt ideale atat pentru hrana uscata cat si pentru hrana umeda, sunt utile si practice, au stabilitate fiind mai grele, nu pot fi impinse si rasturnate usor de pisici.
Bolurile din oxel inoxidabil sunt durabile si usor de igienizat. Au suprafata neteda, mancarea si murdaria nu se pot acumula, iar resturile de hrana pot fi indepartate cu usurinta, se igienizeaza si intretin usor, nu ruginesc datorita otelului inoxidabil din care sunt facut. Utilizat atat pentru hrana, cat si pentru apa.
Hranitoarele interactive incurajeaza pisicile sa isi arate instinctul de vanatoare pentru hrana sau recompense intr-un mod distractiv. Hranitoarele au un design inteligent, incetineste hranirea, iar pisica trebuie sa munceasca pentru pentru a ajunge la hrana mutand labutele. Sunt usor de asamblat si curatat.
Castroane de calatorie sunt pliabile si usor de depozitat. Materialul fabricat din poliester impermeabil fiind ideal pentru hranire pe timul calatoriilor.
Adapatoare fantana curata si purifica apa, asigura o buna oxigenare si stimuleaza pisicile sa bea apa. Adapatoarele de tip fantana sunt o modalitate perfecta de a stimula pisica sa se mentina hidratata si pentru a preveni bolile la nivelul tractului urinar. Adapatoarele au inclus si castron pentru mancare.