Afișez 1 - 12 din 18 rezultate


Afișez 1 - 12 din 18 rezultate

Hranitoare / Adapatoare

2Gr Hranitoare Rotunda Hamster

7,99 lei
19,99 lei

Hranitoare / Adapatoare

Ferplast Adapatoare Drinki Mini L 180

17,49 lei
18,49 lei

Hranitoare / Adapatoare

Ferplast Adapator Drinki FPI 4660

20,49 lei

Hranitoare / Adapatoare

Ferplast Adapator Drinki FPI 4661

23,49 lei

Hranitoare / Adapatoare

Ferplast Adapator Drinki FPI 4662

27,99 lei

Hranitoare / Adapatoare

Ferplast Adapator Drinki FPI 4663

35,49 lei

Hranitoare / Adapatoare

Ferplast Hranitoare Dada 4706

22,49 lei
15,99 lei

Hrănitoare și adăpătoare
Dacă ți-ai luat animal de companie sau te gândești să-ți iei unul, atunci trebuie să știi că este o responsabilitate serioasă. Trebuie să-i oferi atenție și să-i asiguri toate condițiile necesare pentru a crește armonios.

Mica ta rozătoare are nevoie de o hrană corespunzătoare, dar și de accesoriile potrivite pentru a se bucura de o masă copioasă. La noi găsești o gamă variată de hrănitoare și adăpătoare rozătoare. Avem hrănitoare și adăpătoare rozătoare de calitate superioară de la producători de top care cunosc foarte bine nevoile iepurilor, hamsterilor și porcușorilor de Guineea.

În general stăpânii tind să exagereze cu mâncare pentru animalele lor din dorința de a le oferi tot ce este mai bun. Însă, animalele mănâncă tot ce le dăm, chiar dacă nu au nevoie de o cantitate atât de mare. În astfel de situații, un hrănitor pentru rozătoare te poate ajuta să-i dozezi corespunzător hrana animalului tău.

Hrănitoarele pentru rozătoare pot fi prinse de gratiile cuștilor pentru a fi la îndemâna animalelor, iar cu ajutorul informațiilor de pe ambalaj vei ști care este cantitatea ideală de hrană pe care trebuie să i-o dai animăluțului.

Adăpătoarele sunt potrivite pentru ca animăluțul tău să aibă în permanență apă proaspătă. Adăpătoarele pentru rozătoare sunt micuțe și foarte simplu de montat pe cuști.

Dacă ai un iepure, hamster sau porcușor de Guineea ca animal de companie, atunci nu trebuie să lipsească dintre accesoriile lui hrănitorul și adăpătoarea rozătoare. Aceste accesorii te ajută să-i dozezi corespunzător cantitatea de hrană animalului tău și să-i asiguri în permanență apă proaspătă.