Afișez 1 - 12 din 35 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 35 de rezultate

Suplimente Vitamino Minerale
Este important ca pasărea ta să fie sănătoasă și fericită, iar pentru asta ai nevoie de mâncarea potrivită special concepută pentru fiecare specie.

Deținem o gamă variată de produse aparținând brand-urilor de top din industria pet, precum Belcuore, KIRI KIRI sau Vitakraft. La noi găsești hrana potrivită pentru pasărea ta care corespunde cerințelor nutritive.

Canarii sunt apreciați pentru cântecul lor minunat și sunt cele mai populare specii de păsări de companie.

Alimentația canarilor este formata din: semințe închise la culoare, semințe deschise la culoare, verdeață, fructe, legume, surse de proteină etc.

Perușii au o dietă variată care cuprinde verdeață, fructe si proteină animală. Perușii au nevoie de o cantitate diversificată de semințe pentru a evita consecințele unei hrăniri deficitare. Pe langă semințe este necesar sa completăm alimentația cu insecte si vitamine.

Papagalii au nevoie de apă, săruri minerale, aminoacizi, vitamine, glucide, lipide si proteine.

Suplimentele vitamino-minerale acoperă necesarul de vitamine si minerale, sunt gustoase, ușor de digerat, oferă păsărilor mineralele esențiale pe care le găsesc în mod normal în mediul lor natural.

În această categorie avem vitamine cu efect stimulativ asupra canarilor, papagalilor și perușilor. Aceste vitamine încurajează păsările să cânte, asigură un aport ridicat de energie, ajută perioada de năpârlire îmbunătățind aspectul penajului, cresc imunitatea păsărilor, permit producerea hormonilor tiroidieni pentru sănătatea glandei tiroide etc.

Osul de sepia este o excelenta sursă de calciu și păstrează forma naturală a ciocului.

Băuturile pentru păsări sunt îmbogățite cu minerale esențiale, iod si alte elemente care ajută metabolismul păsărilor.

Suplimentele nutritive conțin vitamine și sunt recomandate pentru apatie, anorexie, convalescență, stres etc.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.