Afișez 1 - 12 din 75 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 75 de rezultate

Jucării pisică
Alege o jucărie interesantă pentru pisica ta!

Prin joacă poți dezvolta o relație de încredere cu pisica ta și o încurajezi să facă mișcare. Joacă și activitatea fizică sunt o parte esențială a vieții pisicii. Gama noastră de jucării îți pune la dispoziție multitudine de modele atractive si interactive, ideale pentru amuzamentul și relaxarea pisicii tale.

Petmagazin.ro te poate ajuta sa iti exprimi afectiunea fata de pisica ta cu o varietate de jucarii cum ar fi jucarii interactive, jucarii undita, mingiute, jucarii pentru zgariat, jucarii soricel din diferite materiale si diferite forme.
Beneficiile jucăriilor pentru pisici
Exerciții fizice: Pisicile petrec mult timp în interior, așadar trebuie să o încurajezi să facă mișcare. Cea mai bună metodă să se mențină activă este prin intermediul jucăriilor. Unul din importantele lucruri pe care le poti face pentru pisica ta este sa te joci cu ea, lucru ce ajuta la mentinerea sanatatii pisicii si ar putea imbunatati si starea dumneavoastra de sanatate. In casa pisicile sunt mai predispuse sa devina lenese, dar daca o sa implicam creativitatea, putem alunga efectele negative ale sedentarismului din randul pisicilor. Jucariile interactive sunt utilizate in special pentru pisicile cu exces de energie, iar pentru pisicile lenese jucariile le incurajeaza sa fie mai active

Stimulare mentală: Joaca poate reduce stresul, plictiseala și chiar senzația de anxietate. Prin joacă poți menține pisica într-o stare fizică și psihică perfectă.

Dantură puternică și sănătoasă: Jucăriile mențin sănătatea dentară a pisicii. Mestecatul menține gingiile sănătoase, întăresc maxilarul și mențin dinții ascuțiți.

O relație perfectă: Joaca alături de pisica ta ajută la consolidarea încrederii dintre tine și ea. Trebuie să-i acorzi în permanență atenție și  să o menții activă. Dezvoltă tot felul de activități alături de pisica ta care să implice și jucăriile. Acestea au un efect terapeutic atât pentru ea cât și pentru tine, în special după o zi stresantă și obositoare.

Existe multe tipuri de jocuri pe care le puteti incerca:

Vânătoare de comori: ascunderea recompenselor/ jucariilor preferate.
Jucariile interactive: special create pentru a stimula curiozitatea pisicilor, formate din piste, labirinturi, puzzle, carusel etc.
Jucarii pentru zgariat: ofera pisicilor un loc sigur de joaca si zgariat, fiind solutia perfecta atat pentru distragerea atentiei asupra mobilei si tapiteriilor din casa, cat si pentru a beneficia de un comportament activ stimulat.
Mingiute: mentin pisicile active pentru o perioada lunga de timp, reduc stresul chiar si in momentele in care pisicile raman singure in casa, stimuleaza interesul pisicii si in plus sunt foarte usor de igienizat.
Jucarii de tip undita: undita este o jucarie originala, o metoda grozava de a evita zgarieturile in timpul jocurilor cu pisica ta si o cale distractiva prin care iti poti mentine pisica in forma.
Jucarii plus: jucariile amuzante de plus cu siguranta vor stimula si atrage atentia pisiclor prin formele atractive mixte precum soracei, insecte etc. Acestea sunt usor de aruncat si prins.
Jucarii cu laser: stimuleaza activitatea fizica

Petmagazin.ro îți pune la dispoziție o multitudine de modele de jucării (Kong, interactive, plutitoare, de plush, bumbac, cauciuc). Cu siguranță vei găsi jucăria potrivită pentru felina ta preferată.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.