Afișez toate cele 10 rezultate


Afișez toate cele 10 rezultate

Suplimente nutritive
A avea un animal de companie este un lucru extraordinar, dar și destul de serios. Practic ne asumăm responsabilitatea pentru pentru a-i asigura o viață sănătoasă și fericită.

Este bine înțeles faptul că trebuie să-i asigurăm rozătoarei noastre o alimentație potrivită vârstei și speciei, iar pe lângă hrana obișnuită este bine să-i dăm și suplimente nutritive pentru un plus de vitalitate și energie.

Mai mult, suplimente nutritive sunt indicate mai ales în perioadele în care animalele sunt stresate, de exemplu, au schimbat stăpânul și locul, au trecut printr-o sarcină, ori au o vârstă fragedă și au nevoie de nutrienții necesari pentru recuperare sau pentru a se dezvolta sănătos.

Petmagazin.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de produse pentru rozătoare de la brand-uri recunoscute în domeniul pet. La noi găsești suplimente nutritive pentru rozătoare pe care le poți oferi animalului tău pentru a-i îmbunătăți starea de sănătate.

Medicii veterinari recomandă suplimente nutritive pentru rozătoare în situația în care animalul tău are simptome precum: oboseală, somnolență, depresie, stare de letargie, grețuri, vărsături, diaree, constipație. În aceste cazuri sunt recomandate suplimentele nutritive pentru rozătoare în vederea oferirii unui plus de energie și vitalitate.

Animalele nu pot vorbi, ele nu ne pot spune dacă suferă sau dacă ceva le doare. Așadar, este datoria noastră să fim atenți în permanență la starea, simptomele și reacțiile lor. În funcție de aceste lucruri vei ști dacă este necesar să-i oferi sau nu suplimente nutritive rozătoarei tale.

Înainte de achiziționarea oricăror suplimente nutritive este necesar să consultați și un medic veterinar. Acesta va ști care este combinația necesară pentru animalul tău.