Afișez 1 - 12 din 128 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 128 de rezultate

Conserve pentru câini

Hrana umedă vine în completarea celei uscate pentru o nutriție sănătoasă și echilibrată a câinelui.

Îți punem la dispoziție o gamă variată de conserve, aparținând brand-urilor de top din domeniul pet.

Poți alege ușor și rapid hrana potrivită pentru câinele tău de la brand-uri de calitate precum Nutraline, Belcando, Dog Concept, Royal Canin etc.

O nutriție corespunzătoare aigură o viață sănătoasă pentru câinele tău. Scopul nostru este asigurarea unei game variate de produse pentru câini, astfel încât să-i poți achiziționa câinelui tău articolele preferate.

La noi găsești hrană umedă de calitate pentru câini, la cele mai bune prețuri.

Indiferent de nevoile câinelui tău, la Petmagazin.ro găsești întotdeauna hrana umedă porivită.

Alimentația poate să îi lungească viața câinelui tău sau să îi scurteze ani prețioși din viață. Pentru a alege cea mai bună hrană umedă pentru câine, este important sa aflați faptul că:

este hidratantă: câinii care nu consumă suficientă apă pe parcursul zilei, pot ajunge la deshidratare, iar hrana umedă poate completa nivelul de hidratare prin faptul că are o cantitate mare de apă în conținut.
este ușor de mestecat pentru câinii care au probleme dentare
are un conținut ridicat de proteine
față de hrana uscată, hrana umedă necesită servirea la temperatura camerei pentru; după deschiderea conservelor/plicurilor, se acoperă porțiile rămase si se țin în frigider, dar nu mai mult de 24 ore.

Vârsta câinelui este un aspect important de verificat înainte de alegerea produsului potrivit, motiv pentru care iti punem la dispoziție hrana cu un conținut ridicat de lichide și substanțe nutritive, ajutând la dezvoltarea sistemului imunitar al cânelui tău.

Pentru câinii sensibili avem produse cu ingrediente ce sunt ușor de digerat, ce asigură sănătatea digestivă si o flora intestinala echilibrata.