Lipsă stoc!

20,39 lei

Stoc epuizat

SKU: 7131000002 Categorii: ,

Descriere

JBL ArtemioFluid este un aliment lichid compus din fitoplancton omogenizat ultrafin şi din alte nutrimente  indispensabile, destinat creşterii de Artemia Salina.

 

Utilizare:

• Artemia Salina este un animal capabil să absoarbă hrană doar începând cu a treia zi de viaţă. Trebuie deci să aşteptaţi trei zile după eclozarea creveţilor înainte să începeţi să îi hrăniţi cu JBL ArtemioFluid.

• Agitaţi bine flaconul înainte de utilizare, pentru a repartiza uniform nutrimentele în soluţie. Adăugaţi câte o picătură în bazinul de creştere, până ce apa va prezenta o uşoară turbiditate verde. Pentru menţinerea calităţii apei din bazinul de creştere, este necesar să aşteptaţi ca toată hrana să fie consumată de creveţi şi ca apa să redevină limpede înainte de a redistribui hrană în bazin.

• Este necesar un volum de apă de cel puţin 10 litri pentru ca Artemia Salina să crească în creveţi de apă sărată adulţi. Această cantitate de apă necesită adăugarea a 300 g de sare, de exemplu JBL ArtemioSal. Utilizarea unei pompe de aer cu dispozitiv de împrăştiere permite oxigenarea apei şi asigură o circulaţie suficientă pentru a menţine în suspensie hrana ce rămâne la dispoziţia micilor crustacee.

Review-uri clienti

5 stele 0 0 %
4 stele 0 0 %
3 stele 0 0 %
2 stele 0 0 %
1 stea 0 0 %

Reviews

Nu sunt review-uri incă.

Fii primul care scrie un review pentru “JBL ArtemioFluid 50ml”

Tipuri de imagini permise: jpg,png.

    0