Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

Accesorii păsări
Petmagazin.ro vă pune la dispoziție o multitudine de accesorii pentru colivii cum ar fi: cădița, suport os sepia, băț colivie, scăriță, suport etc la cele mai bune prețuri.

Bețele pentru colivii sunt confectionate din plastic, cauciuc moale, plastic, materiale non-toxice pentru animale. Acestea sunt disponibile în diverse culori pe dimensiuni diferite sau extensbile. Materialele din care sunt confecționate bețele previn accidentele sau bătăturile ghearelor păsărilor. Bățul antiparazitare este recomandat pentru înlăturarea paraziților externi.

Cădițele pentru baia păsărilor sunt disponibile pe măsuri diferite, atât pentru păsări mici, cât și pentru păsări mari. Cădițele au culori diferite și sunt confecționate din materiale non toxice pentru animale. Cădițele permit păsărilor să se relaxeze și să se distreze, sunt spațioase, suficient cât să se poată desfășura.

Scărițele de lemn sunt utilizate pentru a ține păsările active. Acestea sunt confecționate din lemn și sunt pe dimenstiuni diferite.

Pe langă accesoriile pentru colivie, vă punem la dispoziție și rafturi practice pentru stocarea produselor pentru păsări. Rafturile sunt echipate cu roți pentru a vă permite mutarea cu ușurință.