Afișez 1 - 12 din 54 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 54 de rezultate

Colivii pentru păsări
Petmagazin.ro vă pune la dispoziție o multitudine de colivii pentru păsări. Pentru alegerea coliviei potrivite este important sa ai in vedere câteva aspecte legate de spațiu, material, igienă etc.

Păsările au nevoie de condiții de viață cât mai confortabile și asemănătoare cu mediul natural. O colivie trebuie să fie ușor de manevrat, să fie estetică și să se poată curâța ușor astfel încât sa îndepărteze paraziții externi.

Este important ca păsările să aibă spațiu, deci colivia trebuie să fie suficient de mare pentru ca pasărea să se poată mișca si dezvolta sănătos. Păsările trebuie sa simtă confortabil, să aiba posibilitatea să iși întindă aripile, să se intoarcă, să sară și să fie active.

Colivia trebuie sa fie confecționată din materiale rezistente, non toxice.

Igiena este foarte importantă pentru a asigura o viată sănătoasă păsărilor, astfel evitam apariția paraziților externi.

Accesoriile nu trebuie sa lipseasca, iar o colivie trebuie sa fie dotată cu boluri de apă și de hrană, cădiță pentru baie, bețe, scărițe etc. Amplasarea cădiței trebuie sa fie făcută astfel încât să fie evitată umezeala planseului pentru a nu se produce mucegai, iar hrana nu trebuie sa fie umezită pentru că se pot dezvolta bacterii prin atragerea insectelor.

Colivia trebuie amplasata in locuintă într-un loc luminos și aerisit. Trebuie să evitați zonele cu curent sau cu schimbări de termperatură. Temperatura perfecta pentru păsări este la aproximativ 20 grade.

La Petmagazin.ro vă punem la dispoziție colivii pentru păsări mari, păsări medii, păsări mici și de expoziție.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.