Lipsă stoc!

144,99 lei

Stoc epuizat

SKU: 3101000363 Categorii: , ,

Descriere

Hrana destinată pisicuțelor – are rețetă specială cu nutrienți importanți și antioxidanți pentru creștere echilibrată, articulații sănătoase și un sistem imunitar puternic
– Hrana perfectă pentru cel mai bun start în viață. Hrana lor trebuie să fie adaptată la cerințele lor nutriționale specifice.
– Atenție specială la articulații: în timpul perioadei de creștere, pisicuțele Maine Coon au nevoie de o hrană cu un conținut special ajustat de energie pentru o creștere armonioasă și dezvoltarea unor oase puternice.
– Digestie sănătoasă: pisicuțele pot fi sensibile la anumite alimente și au nevoie de o hrană cu proteine de calitate ridicată, fructo-oligozaharide și EPA/DHA pentru o floră intestinală echilibrată și protejarea mucoasei intestinale.
– Sistem de apărare puternic: hrana e îmbogățită cu un complet special de antioxidanți care întărește sistemul imunitar al pisicii.
– Hrană uscată adaptată exclusiv la nevoile nutriționale ale pisicilor Maine Coon în creștere (până la 15 luni).
– Protecția articulațiilor: o combinație specială de calciu, fosfor și vitamina D ajută oasele să se dezvolte în cel mai bun mod posibil. Ingredientele atent selectate, de calitate superioară, sprijină sănătatea articulațiilor încă din primele etape de creștere.
– Sistem imunitar puternic: complexul special de antioxidanți cu vitamina E, vitamina C, taurină și luteină sprijină și întărește sistemul imunitar al pisicuței.
– Funcționarea perfectă a sistemului digestiv & echilibrul florei intestinale: sunt întreținute cu proteine de calitate înaltă, fructo-oligozaharide și acizi grași EPA și DHA.
– Consum optim de hrană: pisicuțele Maine Coon au nevoie de crochete speciale, cu mărime, textură și formă potrivită pentru botul lor puternic și lung – astfel se sprijină igiena dentară.

Informații suplimentare

Brand

Royal Canin

Cantitate

Varsta

Junior

Review-uri clienti

5 stele 0 0 %
4 stele 0 0 %
3 stele 0 0 %
2 stele 0 0 %
1 stea 0 0 %

Reviews

Nu sunt review-uri incă.

Fii primul care scrie un review pentru “Royal Felin Kitten Mainecoon 2 kg”

Tipuri de imagini permise: jpg,png.

    0