Afișez 1 - 12 din 30 de rezultate

Meniuri rozătoare
Ai animal de companie și cu siguranță vrei cea mai bună hrană. Dacă ai acasă, iepuri, hamsteri sau porcușori de guineea cu siguranță vrei să-i oferi o hrană pentru rozătoare care să-i asigure vitaminele și mineralele necesare.

Petmagazin.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de meniuri pentru rozătoare, iepuri, hamsteri și porcușori de Guineea, pentru ca tu să ai de unde alege hrana pentru rozătoare potrivită pentru animalul tău.

Meniurile pentru rozătoare sunt fabricate de specialiști în domeniu, în funcție de vârsta și mediul de viață al rozătoarelor. Pentru puii de rozătoare sunt disponibile anumite tipuri de hrană cu mai multe vitamine și proteine pentru a încuraja creșterea armonioasă a puilor. Hrana pentru rozătoare ajunse la maturitate reprezintă o combinație de semințe, fructe, legume și ierburi care asigură menținerea unui organism sănătos și a unei diete echilibrate.

Petmagazin.ro îți oferă meniuri, batoane și blocuri minerale pentru rozătoare marca Belcuore și Vitakraft. Pe site-ul nostru găsești hrană pentru rozătoare în diferite cantități și sortimente în funcție de nevoile nutritive ale animalului tău. Pe ambalajul meniului sau batonului pentru rozătoare găsești instrucțiunile de hrănire în funcție de specie, vârstă și mediu.

Este important să alegi hrana pentru rozătoare potrivită pentru animalul tău. Astfel, îi vei asigura o dietă echilibrată și o viață sănătoasă.

Așadar dacă ai un iepuri, hamsteri sau porcușori de Guineea, vizitează secțiunea de rozătoare a site-ului pentru a găsi hrană pentru rozătoare de cea mai bună calitate și la cel mai bun preț din piață.

Îngrijirea corespunzătoare a animalului tău începe cu alegerea unei alimentații corecte!

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.