Afișez 1 - 12 din 16 rezultate

Suplimente pisici
Pisicile au nevoie de o dietă echilibrată, însă, uneori hrana nu acoperă toate nevoile nutritive ale pisicii. În astfel de situații îi poți administra pisicii tale suplimente alimentare.

Cazurile in care este recomandat sa iti indrepti atentia catre suplimentele pentru pisici sunt:

Sarcina
Super sau sub activitate
Existenta anumitor boli
Varsta frageda
Convalescenta / operatii chirurgicale
Stari de oboseala, letargie, greata, varsaturi, somnolenta sau alte simptome nedorite.

Proteinele sunt nutrientii responsabili pentru energie si formare a muschilor, pielii, anticorpilor, enzimelor, hemoglobinei, si a hormonilor. Pisicile au nevoie mai mare de proteine, o sursa buna de proteina fiind: carnea de vita, de pui si ficatul.

Grasimile sunt surse care ofera de doua ori mare mare energie decat proteinele si carbohidratii ce imbunatatesc gustul si digestia.

Carbohidratii sunt cerealele, orezul si legumele care contin amidon.

Mineralele au o importanta majora pentru oase si dinti, ajuta la mentinerea fluidelor in corp si trebuie oferite in proportii optime.

Vitaminele sunt importante pentru o crestere sanatoasa, iar daca exista un exces sau un deficit de vitamine se pot rezulta probleme de sanatate.

Apa fara de care pisicile nu pot trai, regleaza teperatura corpului, transporta nutrientii si elimina substantele reziduale din digestie.

La Petmagazin.ro găsești o gamă variată de produse pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor, cu beneficii inca de la prima utilizare.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.