Afișez 1 - 12 din 71 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 71 de rezultate

Toaletare
Pisica ta este o răsfățată și merită tot ce este mai bun!
Așa că, produsele de îngrijire nu trebuie să trebuie să lipsească dintr-o casă cu pisici.
Știm că igiena este foarte importantă pentru pisica ta, iar noi îți oferim o gamă variată de litiere pentru ca pisica ta să aibă parte de o toaletare pe cinste.
Perii/piepteni
Pentru pisici, igiena este de o importanță deosebită, iar la Petmagazin.ro avem o varietate de perii si pipeteni pentru o piele sanatoasa si o blana stralucitoare. Aspectul blanii reflecta sanatatea si modul in care este ingrijita. Ca sa te asiguri ca pisica ta este sanatoasa, este necesar sa o ingrijesti corespunzator.

Pisicile trebuie periate diferit in functie de lungimea parului:

pisicile cu parul lung sunt cele mai pretentioase pentru ca atunci cand se spala, isi ling blana si inghit parul mort care le ajunge in stomac formandu-se astfel ghemotoace de par si in cel mai rau caz se ajunge la ocluzia intestinala. Acest lucru poate fi evitat prin descurcarea zilnica a blanii cu ajutorul unui piepten sau a unei perii.
pisicile cu par scurt au nevoie de periat saptamanal pentru indepartarea de pierii morti.

Sampoane
Pentru pisici, igiena este de o importanță deosebită, iar la Petmagazin.ro avem o varietate de sampoane pentru o piele sanatoasa si o blana stralucitoare. Aspectul blanii reflecta sanatatea si modul in care este ingrijita. Ca sa te asiguri ca pisica ta este sanatoasa, este necesar sa o ingrijesti corespunzator.

Pisicile sunt recunoscute pentru o toaletare excesiva. Pisicile trebuie spalate diferit in functie de blana :

pisicile cu blana lunga au nevoie de mai multa atentie si ingrijire, implica spalari mai dese pentru ca nu reusesc sa se spele singure destul de bine
pisicile fara blana au nevoie de bai mai dese pentru ca sunt mai predispuse de acumularea de ulei si praf pe piele
puii de pisica sunt mai sensibili si trebuie obisnuiti cu rabdare
pisicile care au acces in exterior trebuie spalate de cate ori este nevoie, in special in momentele in care s-au umplut de praf sau daca miros neplacut.