Afișez 1 - 12 din 56 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 56 de rezultate

Cuști transport
Vrei să pleci în vacanță, dar nu îți poți lăsa felina preferată acasă? Atunci alege din gama noastră cușca sau geanta de transport perfectă pentru ea.

Fabricate din materiale de calitate de producători recunoscuți în domeniu, cuștile din gama noastră sunt ideale dacă vrei să transporți pisica în siguranță și confort.

Sa calatoresti cu pisica ta nu trebuie sa fie un chin. Indiferent unde pleci, pisica ta merita sa calatoreasca in confort. Petmagazin.ro este aici pentru a iti oferi ajutor in cautarea accesoriilor, custilor sau gentilor pentru calatorie ce iti asigura cele mai bune experiente cu felina ta, astfel nu o vei fi nevoit sa o lasi acasa sau in grija altei persoane.

Este esential ca pe toata durata desfasurarii calatoriei, pisica sa fie situata intr-o geanta/cusca de transport creata special pentru ea.

Cusca contribuie la asigurarea securitatii si ofera acces la aer pentru a putea respira usor. In ceea ce priveste modelul custii, exista o multitudine de modele disponibile cu diferite culori si marimi, ce pot fi alese in functie de rasa si marimea pisicii.

Gentile de transport sunt ideale pentru transportul cu masina, includ pernite si lese de siguranta, sunt fabricate din nylon rezistent si echipate cu curea de umar rexistenta si reglabila.

Este foarte important ca inainte de plasarea pisicii in cusca/geanta, sa ii permiteti o perioada de acomodare pentru ca pisica sa se obisnuiasca cu locul.

La Petmagazin.ro iti asiguram o varietate de custi/genti pentru transportul felinei tale, produse ce sunt usor de manipulat, asamblat si curatat, din materiale de inalta calitate si culori diferite.

Acest site folosește cookie-uri pentru imbunătățirea experienței utilizatorilor.