Afișez 1 - 12 din 120 de rezultate

Afișez 1 - 12 din 120 de rezultate

Batoane - Rulade - Biscuiti

Kiri Kiri Baton Canari 2 buc 90 g

5,49 lei
Stoc epuizat

Batoane - Rulade - Biscuiti

Kiri Kiri Baton Papagali 2 buc 80 g

6,49 lei
Stoc epuizat

Batoane - Rulade - Biscuiti

Kiri Kiri Rulada Papagali 60 g

3,99 lei
19,99 lei

Batoane - Rulade - Biscuiti

Vitakraft Baton Amazon 2 buc 180 g

19,99 lei

Batoane - Rulade - Biscuiti

Vitakraft Baton Canar Color 60 g

8,49 lei

Batoane - Rulade - Biscuiti

Vitakraft Baton Canar Cu Kiwi 60 g

7,99 lei

Batoane - Rulade - Biscuiti

Vitakraft Baton Canar Fructe 60 g

8,49 lei

Batoane - Rulade - Biscuiti

Vitakraft Baton Canar Penaj 60 g

8,49 lei

Batoane - Rulade - Biscuiti

Vitakraft Baton Papagal Nimfa Pene 180 g

19,49 lei
Stoc epuizat

Hrană păsări

Este important ca pasărea ta să fie sănătoasă și fericită, iar pentru asta ai nevoie de mâncarea potrivită special concepută pentru fiecare specie.

Deținem o gamă variată de produse aparținând brand-urilor de top din industria pet, precum Belcuore, KIRI KIRI sau Vitakraft. La noi găsești hrana potrivită pentru pasărea ta care corespunde cerințelor nutritive.

În această categorie există hrană pentru canari, papagali mari, papagali medii, papagali mici,  peruși, cinteze etc.

Hrana pentru canari

Canarii sunt apreciați pentru cântecul lor minunat și sunt cele mai populare specii de păsări de companie.

Alimentația canarilor este formata din: semințe, verdeață, fructe, legume, surse de proteină etc.

Semințele furnizează energie, au un conținut ridicat de grăsimi, ajută la formarea unui penaj cu aspect sănătos și lucios prin conținutul de acizi grași omeaga 3 si omega 6. Aceste semințe sunt inul, cânepa, floarea soarelui, chia, macul etc.

Verdețurile sunt recomandate pentru sursele de vitamine și minerale, iar legumele pentru excelenta sursă de beta caroten, minerale, proteine, fibre. Fructele recomandate pentru canari sunt merele, piersicile, caisele, strugurii, kiwi și pepenele.

Un canar hrănit corect are un penaj viu colorat, cântă și se înmultește. Pe langă semințe, verdeață, fructe și legume, canarul are nevoie si de proteină animală, iar cea mai bună variantă ar putea fi oul de gaină fiert tare. Albușul și gălbenușul oferă grăsimi, vitamine și minerale fiind proteine pure.

Hrana pentru canari este foarte gustoasă, asigură energie si vitalitate, au un gust deosebit datorită varietații mari de ingrediente.

Hrana pentru peruși

Perușii au o dietă variată care cuprinde verdeață, fructe si proteină animală. Perușii au nevoie de o cantitate diversificată de semințe pentru a evita consecințele unei hrăniri deficitare. Pe langă semințe este necesar sa completăm alimentația cu insecte si vitamine.

Grăsimile sunt o sursă bogată de vitamine, protejează organele interne. Proteinele ajută la structura pielii, a ochilor si a creierului. Deficitul vitaminelor pot afecta starea de sănătate, iar alimentele bogate in vitamine sunt fructele, legumele, carnea si grăsimile.   

Hrana pentru peruși îmbunătațește sănătatea si asigură bunăstarea perușilor, nu conține conservanți artificiali și oferă rezistență.

Hrana pentru papagali 

Papagalii au nevoie de apă, săruri minerale, aminoacizi, vitamine, glucide, lipide si proteine.

Nevoile nutritive si energetice ale papagalilor sunt esențiale, iar acestea sunt influențate de temperatură, activitatea naturală și de perioada de reproducere. Este important să rețineți faptul că o hrănire prea bogată poate rezulta o supradozare de vitamine.

La Petmagazin.ro găsești hrană pentru păsări sub formă de meniuri, batoane, biscuiți, rulade si suplimente vitamine și minerale.

Suplimentele vitamino-minerale acoperă necesarul de vitamine si minerale, sunt gustoase, ușor de digerat, oferă păsărilor mineralele esențiale pe care le găsesc în mod normal în mediul lor natural.